Siirry sisältöön
11v poju

Oon ollu mun kaverin ja parin mun luokkalaisen tytön kanssa aina välkillä ja ruokailussa. Ne tytöt sanoo että me ollaan vaan kavereita. Haluaisin olla ystäviä miten se olisi mahdollista? Sain vähän aikaa sitten kummankin numeron. Miten saan heistä siis ystäviä en niin kuin tyttöystäviä! En hAlua tyttöystävää VIELÄ.

Huppari-tyttö

Siis itse ainakin jos sanoisin noin niin tarkoittaisin kaverilla samaa kuin ystävää. Oletko siis varma että he eivät myös ajattele näin? Toivottavasti auttoi

selittelijä

Monesti jos sanoo et ollaan vaa kavereita nii tulee semmonen ”kuva” että haluaa olla niinku kaveri että ei mitää enempää niinkö tyttö/poikaystävä. Itellä tulee semmonen tunne jos joku sanoo nuin ja ei sitä monesti aattele ku sanoo että ollaan vaa kavereita vaikka oisk i ystävä:) t toivottavasti sait jotain selvää:))

anndy

Ite ainakin puhun kavereista vaikka tarkottaisin mun ystäviä :) ja usein on tapana sanoa ”vaan kavereita” eikä ”ystäviä”.

tyttö

No jos haluut niitä tyttöjä ystäviks niin et ne luottaa suhun yms. näytä että oot luottamuksen arvonen. Jos ne näyttää surullisilta kysy niiltä, että onko joku hätänä. Jos ei oo ni voit vaan olla siinä. Mut jos ne haluu et jätät ne rauhaan niin kannattaa kävellä pois. Ihan normaalissa tilantees kannattaa vaan olla. Kyllä ne sitte ystävänä sut ottaa (öm…..? :D). Voit kans yrittää kertoo niille jostain huolista tai jotain ni ne saattaa kans haluta sut ystäväks…..?

Surkeeta selitystä :DD

Vastaa aiheeseen: Poika tarvitsee apua SINULTA

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top