Siirry sisältöön
Oon poika 12v

Hei, olen 12-vuotias poika ja olen ihastunut yhteen harrastuksessa olevaan poikaan hän on samanikäinen. Minulla on mukava tunne mutta ahdistava mitä jos nolaan itseni? Huomasin ihastuksen kohteeni noin 4 kuukautta sitten ja nyt 5 kuukausi meneillään. Minulla menee ”Jalat alta” jos näinkin voisi sanoa, kun nään hänet. Minä en tiedä mikä mua vetoo häneen ehkäpä se että hän on: komee, mukava, villi ja söpö. P.s. vastatkaa varsinkin POJAT joilla on ollut/on samanlaisia kokemuksia.

Oon poika 12

Moi

Henzuz

Siis oon 12v tyttö ja tää nyt ei varsinaisesti oo toi sama juttu mut kerran ku tein yhdelle meiän luokkalaisille pojalle lyrics pränkin ja se meni vissiin vähä liian hyvin todesta. Mut jos mä nyt en aivan väärin muista ni mä tykkäsin siitä sillon. Ja se sit se anto mulle ”lempeet pakit”. Ja kun mä ehkä tykkään siitä nytkin niin miten mä voisin kertoo sille siitä?? Ja en oo siis seurustellu.

[nimerkki muokattu]

Mulla ei varsinaisesti ole kokemusta tälläsistä asioista, mutta kerron ja tuen sen verran ku voin. Olit rohkea, kun kerroit ihastuksestasi. Se ei aina ole niin helppoa ja joskus voi olla hieman vaikeuksia näiden asioiden hallinnassa. Mutta kannattaa pitää itsensä järeänä ja tasapainoisena.

[nimerkki muokattu.]

Hei

no siis mul on ollu sama tilanne melkee :)

Huoh… en tiedä mitä pitäisi tehdä……?

Joo muullakin sama asia, en tiedä mitä tehdä kun pelkään myös joutuvani nolatuks…!

Vastaa aiheeseen: Poikaystävä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top