Siirry sisältöön
joku tyttö vaan

Eli siis mä oon 13.v tyttö ja oon yhessä yhen tyypin kanssa mut hän ei haluu et kertoisin kellekkään ja jos joku kysyy et ollaanks me yhessä niin hän vastaa et ”ei me ollaan vaan kavereita” tms. Ja oon alkanu miettii et miksei se haluu et kerrotaan kellekkään, kysyin häneltä mut hän vastas vaan et ”koska en haluu et mua aletaan kiusaamaan siitä” ja toi lause sai mut miettimään et häpeeköhän se mua tai sitä et se on mun kanssa, koska sitä kiusattais siitä et se on mun kanssa. Ja tiiän et jos kysyn häneltä et ”häpeeksä mua tai sitä et oot mun kanssa?” niin hän vastaa varmasti vaan että ”en tietenkään” tai jotain vastaavaa. Kysynkin nyt täällä et vaikuttaako toi teidän mielestä siltä et hän häpeis mua tai sitä et on mun kanssa? kannattaako mun jatkaa hänen kanssa? mähän oon siis ite ihan pihalla näistä asioista kun tää on mun eka suhde ikinä niin en osaa tulkita näitä asioita xd.

nuudeli poni

Mun mielestä sä voisit kysyy sitä häpeämistä, mut sussa ei pitäis olla mitään häpeamistä jos uskallat sanookkin näistä asioista.Voit miettii et jos se vastaa et ”ei tietenkään” niin kato näyttääkö se vaivaantuneelta tai jotain. Ja jos se näyttää vaivaantuneelta eli häpee suo (en kyl ymmärrä miks häpeis) niin ei sun kannata jatkaa.

Mut muista että tää oli vaan ehdotus eli en välttämättä oo oikeessa!

Tyttö

Luulisin että joko sen pojan kaverit on huonoja ja se ei luota niihin, tai sitten se häpeää sua, niinku epäilitkin. Kannattaa kysyy suoraan siltä pojalta.

15v poika

Tuon ikäisenä itsellänikin oli tyttöystävä enkä halunnut kertoa hänestä kavereille koska tiesin että siitä seuraisi jonkinlaista kiusaamista/huutelua/härnäämistä, ja niinhän siinä kävi että kun he saivat tietää niin kaikki luokan pojat ja osa muistakin koulun pojista kiusasi/huuteli/härnäsi minua tyttöystävästäni vielä puoli vuotta eronkin jälkeen (oltiin siis yhdessä vielä useita kuukausia kavereille kertomisen jälkeen joten se huutelu kesti oikeesti kauan). Joten hän tuskin häpeää sinua mutta sinulla voi olla huono maine poikien keskuudessa niinkuin minun tyttöystävälläni oli ja sen takia ei halua muiden tietävän teistä, mutta hän hyvin todennäköisesti haluaa olla kanssasi koska ei ajattele sinusta samalla tavalla kuin muut.

Vastaa aiheeseen: Poikaystävä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top