Siirry sisältöön
11.v tyttö

Moi! Miten saisin enemmän poikaystävän huomiota? Ku siis oon sen kans yhes ja haluisin jutella koulussa tai tehä jotain vapaa-ajalla. Mut poikaystäväni ei juurikaan puhu minulle koulussa. Sitten taas koulun jälkeen se laittaa mulle viestiä joka päivä.

En tiiä ymmärsittekö mun ongelmaa.
Mut jos ymmärsitte voisitteko vastata? PLIIIS🥺

entii

mulla oli toi sama mun yhen poikaystävän kaa, mut siis kannattaa mennä vaa ite puhumaan tai laita sille jotain viestii mis sanot et haluisit olla sen kaa enemmän koulussa yms!

DD tuttö

Pyydä sitä johonkin juttuun esim leffaan tai johonkin viettäkää enemmän aikaa yhdessä koulun jälkeen voi olla et se haluu vaan olla sen kavereiden kanssa koulussa oon itekki 11 oon kokenut saman jutun

rainbow

Haha mullakki oli tommosta ”seurustelua” ja ”poikaystäviä” ala-asteella, n kesti joku pari viikkoo ja sit ”erotii” hahaha, eihä se ny oikeesti mitää seurustelua oo ja eihän nyt ton ikäset siihe valmiitaa oo myöskään.
Mutta siis, älä stressaa :) ootte niin nuoria vielä että ei toi nyt niin vakavaa ole ja en haluu kuulostaa ilkeeltä mutta valitettavasti se on totta. Mutta yritä vaan kysyy/puhuu! (Onhan se toki ihan hauskaa jonkun aikaa)
Tsemppiä sulle!

14.v tyttö

Minusta tuntuu, että sun kannattaisi keskustella poikaystäväsi kanssa rehellisesti kasvotusten. Jos ette löydä oikeaa vaihtoehtoa niin parempi olisi ottaa taukoa tai erota, koska kuulostaa siltä, että olette liian nuoria ja hän häpeää sinua.

P. Oika 12V

Samaa mieltä

11.v tyttö

rainbow, sinulla on ehkä kokemuksia parin viikon suhteista, mutta olen ollut poikaystäväni kanssa yhdessä jo toista kuukautta. Joten vähän eri asia, ei pahalla. :)

Vastaa aiheeseen: Poikaystävä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top