Siirry sisältöön
Pusumisu

mitä mieltä olette siitä, että voiko mun poikaystävä pakottaa mua seksiin, jos mä en itse sitä halua? kun en ole valmis siihen :( tarviin apua :(((

PuuhaNalleKarkki

Moikka!
Ei voi. Kukaan ei voi pakottaa sinua seksiin jos et siihen itse ole valmis. Sinun ei tarvitse pelätä sanoa poikaystävällesi, että et halua seksiä hänen kanssaan. Kaikilla on oikeus itse päättää milloin seksiin ryhtyy. Äläkä tee muiden painostuksesta mitään mitä et itse halua. Sano vaan ruohkeasti ei.

Azzie

Ei voi. Seksiin pakottaminen on aina, iästä ja sukupuolesta riippumatta, rikos. Jos et ole valmis omasta mielestäsi, kunnon poikaystävä (ja tietysti myös tyttöystävä) kunnioittaa sitä päätöstä ja odottaa, että toinen on myös valmis. Hänellä ei ole mitään oikeutta vaatia sinulta seksiä, ennen kuin itse koet olevasi valmis siihen. Muuten kyseessä on rikos. Minä en tunne rikoslakia niin hyvin, että tietäisin termistön, mutta Finlexistä löytyy lisää.

Yritän olla avuksi

Ei voi! Ei todellakaan voi! Oma opettajani joka on terveystiedon opettaja sanoi että jos joku pakottaa seksiin ja sen takia eroo kun tämä ei siihen ole valmis ni on se parempikin! Poikaystävä joka pakottaa tai painostaa seksiin ei ole kunnon poikaystävä!

Nimetön

Joo ei oo rakkautta nähnykkään jos pakottaa semmoseen… mää esmes. aijjon säästää avioliittoon mut siis muutenkaan ei oo hyvä. Mieluummin vaikka ero tai jotain, seksiin oakottaminen on rikos ja ”häpäisy” eli puhu jollekin vaikka…? Tsemii!

:)

Ei todellakaan voi. Vain sä päätät haluatko. Ja jos se alkaa uhkailee esim.”jos et anna nii jätän sut” nii aikamoinen idiootti. Mutta siis vain sä päätät eikä kukaan muu.

Vastaa aiheeseen: poikaystävä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top