Siirry sisältöön
.

moii! oon ollu nyt 2vuotta mun poikaystävän kanssa yhdessä, ja aluksi hän kysyi minua ulos ja snäppäsi heti ja olemme siis samalla luokalla ja nähtiin aina koulussa joka päivä. Mutta ei nähty talvella muutakuin koulussa ja kesälomalla ei olla nähty paljoa vaikka olen kysynytkin häntä ulos. Kysyin häneltä että kiinnostaako häntä enään ja sanoi joo mutta ei enään ole samanlainen kuin ennen.

Elämäniloton💔

Voi ei, ompa ikävää🥺🥺
En osaa oikein auttaa vaikka olenki itse myös kriittisessä tilanteessa kun itse seurustelen mutta omat tunteeni poikaystävään ovat hälvenneet🥺Ehkä hän on vielä kiinnostunut susta muttei jaksa vaikka näyttää kiinnostustaan, ootko kysynyt häneltä, onko hänellä kaikki hyvin yms?
Mut tsemppiä sulle, ja kaikki päättyy lopuks kyl hyvin❤

.

Kiitti joo oon kysyny ja se vastas et sil on ollu vähä hankalaa tai jnt.

voi eiii kuulostaa ihan hirveeltä! voi tosiaan olla että sun poikaystävää kiinnostaa edelleen mut oon vaan masentunut tai esim kotona on ongelmia. se surullisempi vaihtoehto on toki se että ei enää kiinnosta, mut ei jostain syystä halua jättääkkään. toivottavasti teijän tilanne paranis nyt ku koulut alkaa. minkä ikäsiä muuten ootte ja meettekkö ens lukuvuonna vielä samalle luokalle?

.

kasille ja oltiin siis ennen samalla luokalla mutta atm eri

Mushroom <3

Sun kannattaa puhuu tästä sun poikaystävälle ja kertoo mitä ajattelet. Kommunikaatio on tosi tärkee asia ja se on auttanu muaki paljon suhteissa. Esim sun poikaystävällä saattaa olla vaikea aika menossa eikä hän ole halunnut ”häiritä” sinua tällä asialla

.

Oon yrittäny mut mikään ei oo oikein toiminu ja ei yleensä aloita keskusteluja tai puhu asioista.

Vastaa aiheeseen: poikaystävä ei välitä enään

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top