Siirry sisältöön
Epätoivoinen

moih!
mulle tää on ihan uutta joten ois kivaa jos joku ns tietäis tästä enemmän. oon tosiaan 15-vuotias tyttö. aloin äskettäin (ehkä kuukaus sitten) seurustelemaan. no ollaan vietetty jonkin verren aikaa mun poikaystävän kanssa. sitten oltiin kahestaan illalla sängyssä makoilemassa ja kattomassa elokuvaa. sitten mun poikaystävä laittaa sen käden mun alavatsan päälle ja kysyy et ”haittaaks sua” ja vastasin että ”ei”. sitten se laitto sen käden mun alapään kohalle (ihan housujen päälle siis) ja alko hieroon siitä. olin eka tosi confused koko tilanteesta, mutta sitten se alkko tuntuun ihan hyvältä, että ei siinä mitään. Mutta kysymys kuuluu, että tekeekö muut parisuhteessa tällein? onko tää outoo?

15v poika

ei oo outoo. jos se susta tuntuu hyvälle ja on fine sulle niin se on ok

16v tyttö

Se on esileikkiä, tai ainakin lasketaan esileikiksi (esim ennen seksiä sun muuta peti puuhaa). Ehkä haluaisi vaikka harrastaa yhdyntää tai ei, voit vaikka itse kysyä jos haluat. Jos et kuitenkaan halua mitään sen tyyppistä, niin sano se suoraan.

Ja pliis kuuntele siellä terkka tunneilla kun on ne sukupuoli hommat menossa.

Moihhh

Ei se outoo oo.. Mut (OON HYVIN UTELIAS SIKSI KYSYN) Nii mitä sen jälkeen tapahtu.. Ja khyl aika moniki tekee tollee parisuhteessa:))

Hiro

En mä oikeen tiiä kun ei mul koskaa oo ollu tyttöystävää(oon 15v btw) mutta oudot asiat tekee teistä omalaatuisen parin

14 kloppi

Ite oon ollu hyvän aikaa (n. 9kk) yhes 15v tytön kaa ja kokemuksia on karttunu… ei oo outoo ja noi hommat saa alottaa sillon ku molemmat haluaa. näitä ”hommia” on tehty ehkä 4kk ehk 5. itse suosittelen kokeilemaan uusia asioita kun olet itse valmis. (viimeisimpinä olen juu nuollut mmm ja hieronut aika paljon)

Meikämando

Tuossa ei ole mittään outoa,MUTTA jos ET pidä siitä sinun TÄYTYY sanoa hänelle ETTÄ ET TYKKÄÄ
TOIVOTTAVASTI AUTTOI:)

your local helper

jos tykkäät siitä nii miks ei

Vastaa aiheeseen: poikaystävä hieroo mun…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top