Siirry sisältöön
.ookoooo.

heeei
oon täs vähän miettiny poikaystävä on noin 150cm ja ite jo 163cm poikaystävä on minusta siis vanhempi ja niikun lyhyempi niikun kerroin.. Haittaako tää? Vastatkaa pliis :) oisin kiitollinen..

Neito

Ei haitaa. Ainakaan mun mielestä. Toivottavasti auttoi.😍😘❤

verkk@ri

Hei,

Pituudella ei ole parisuhteessa mitään väliä! Tärkeää on, että poikaystäväsi on mielestäsi ihana ihminen ja sinulla on hyvä olla hänen kanssaan. Onnellisuus on tärkeämpää kuin senttimetrit!

T: Verkkari

Nou shein

mitä väliä jollain pituudella jos tykkäätte toisistanne.

Girl_power 010 💋

Jos tykkäätte toistanne oikeesti, ei pitäis haitata

Näköys (Vaaahdiss)

Ei mun mielestä oon ite 171cm tyttö:( kaikki pojat on melkei lyhyempiä mun type vaan on pidemmät ja sit tietty tytöt joitten pituudel ei silleen oo väliä

Muista et jos on pitkä voi olla malli!✨

Tyttö

Pituudella ei suhteessa ole minun mielestä ole väliä. Jos asia ärsyttää teistä jompaa kumpaa niin sanoisin että suhteenne ei ole ”aito”.

Unknown

Moi! :)
Kuules ne ketkä iki anto sun vaivaa mieltä tosta aiheesta nii ne eivät ikirakkautta löydä joka perustuu tunteille. Tost voisin päätellä ettei välttämättä jätkäl oo kasvupyrähdys viel alkanut. Eikä sillä edelleen olisi haittaa vaikka onkin noin loppuelän kunha tunteet on oikeet. Uskopois. Ite vihaan ku ulkopuoliset puuttuu suhteisiin jos se niin käy. Muutenki mä oon 158cm ja jätkä ollu yläasteel 154cm mut oltii siin vaihees koulufrendei. Nyt tääl se on mua 15cm pidempi… jo ydel kesälomal. Et kyllä sä lopputuloksest tuut tykkää.

Vastaa aiheeseen: Poikaystävä ja mie

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top