Siirry sisältöön

poikaystävä, omistushaluisuus, uinti ja napakoru

mitä teen

Juu eli mulla on ihana poikaystävä ja ollaan oltu suhteellisen kauan yhessä. Välill toki riitelemme ja näin ja hän on myös suhteellisen omistushaluinen. Välillä jopa todella pelottava sen piirteen suhteen, olen yrittä vihjailla siitä hänelle ja puhua muutenkin mutta hän ei suostu puhumaan kypsästi asiasta vaan vaihtaa aina puheenaihetta. Joten mitä tehdä?

Nykypäivisin yksi suurimmista riita-aiheistamme on napakoru. Hän ei hyväksy sitä että ottaisin sellaisen, mutta eihän hän voi minulle sanot mitä tehdä ja mitä ei? olen yrittänyt keskustella hänen kanssaan ja samallalailla hän on puheenaihetta vaihtanut.

Sitten hän myös sanoo että olisin todellä tyhmä sillä uin ja se haittaisi uintiani, ja suhdettamme (en tajua että miten muka). joo onhan se toki niin että se haittaauintia vähän aikaa mutta ei sitten?? Olen kieltämättä sellainen että reeneist en jää millään pois ja siitäkin saan kuulla. Sillä olen itsekäs etten anna hänelle aikaa, mutta miksi minun pitäisi luopua omasta asiastani aina, sillä hän ei voi joustaa mistään..

ja ryhmässäni on kaikko muut ovat poikia joten hän ei hyväksy sitä että puhun heille ja toisinpäin. Miten toimin? En saa puhua kenellekkään uinninkaan ulkopuolella, varsinkaan kenellekkään pojalle ja jos menen jonnekkin hän pitää tentin ja soittelee tai tekstailee jatkuvasti että missäs oot, mitä teet, ketä siellä on ja mitä sinä niiden kanssa. Ja jos väärä tyyppi sattuu sinne hän suuttuu. Esim.olin jäähallilla ja entinen poika jonka kanssa minulla oli jotain sattui paikalle niin huh huh .

Joten mitä teen tämän pojan kanssa? Puhuminen.ei tunnj onnistuvan. Entä napakoru jollain kokemuksii miten kaua kestää et pääsee altaaseen uimaan? En haluis olla kauaa pois, enkä halua että poikastäväni saa kauheat hepulit, mutta haluan sitä todella paljon ja olen miettinytkin jo asiaa.. mutta ratkaisua en aikaan saa. :(

Kiitos jos joku jaksaa vastata.

yritän auttaa

Mun mielest jätä koko jätkä,, toi on ihan naurettavaa!!!!
Toivottavasti auttoi

Nimetön

Tuo jätkä on naurettava.
Jos olisin sinä niin jättäisin hänet.
Eli sanot päin naamaan hänelle että haluat erota ja lähdet tilanteesta, olisi hyvä että olisi muita paikalla niin ei tulisi riitelyä.
Vaikutat kivalta ihmiseltä joka varmasti löytää paremman poikaystävän.
Jos otat napakorun niin kannattaa jättää uinti väliin vähänksi aikaan ettei napa tulehdu.
Korua ottaessa kannattaa kysäistä asiasta korun laittajalta, hän osaisi varmaan neuvoa ajan.

Vastaa aiheeseen: poikaystävä, omistushaluisuus, uinti ja napakoru

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top