Siirry sisältöön
Porotyttö

Mun poikaystävää kiusataan, mutta ei ihan mistä tahansa, vaan häntä kiusataan siitä että hän on juuri minun kanssani…. Se ei ole meille kummallekkaan kovinkaan kivaa, eikä me tiedetä mitä meidän pitäis tehdä…. Mä en tiedä mitä ajatella, muuta kuin että ”Onko vika mussa?” tai mitä mä ees voisin tehdä….
Kerrottakoon sen verran että meillä ei kummallakaan ole hyvä maine koulussa (ei siis olla niitä suosittuja jne.) ja ollaan molemmat vähän vinksahtaneita, mutta niin…
Jos joku oikeesti osais ees vähän neuvoa että mitä me voitas tälle asialle tehdä??

TarvitsenNimen

Kauheeta tollanen. Mulla ei oo tähän muuta sanottavaa, kun että kertokaa jollekulle aikuiselle. Ei se vika sussa tai poikaystävässäs oo, vaan just niissä kiusaajissa. Ne ettii muista huonoja puolia, sen sijaan että parantais omiaan. Mut ite tosiaan kertoisin aikuiselle.

John

Ignore. Opetelkaa olemaan parempia ku ne kaikki muut. Ketä tarvitsee ympärille idiootteja jotka ei ajattele omaa egoa pidemmälle? Sosiaalinen ilmapiiri ei oo loppupeleissä mitään muuta kuin harha ja lukematon määrä psykologisia esteitä ja sokaistuksia. Ite käänsin sen pahan paskan omaks eduks, käänsin fyysisen sekä henkisen väkivallan eräänlaiseks harjotukseks, eli siis mielen ja kehon ”liikunnaksi”. Ehkä voisitte keksiä aina jotakin viisaampaa vastalausetta takasin joka kerta kun vähempiälyinen tulee aukomaan rajoittunutta päätään? ;) TSemppiä teille.

tyttö13

Ei se oo sun syys että häntä kiusataan, eikä hänenkään. Ei se oo kenenkään syy. Ne kiusaajat vaan valinnut teijät uhrikseen, niin ne toimii ne valitsee vaan jonkun uhrin vaikka se ei ois tehny niille mitään.
Mulle on neuvottu joskus, että ei kannata välittää. Muakin kiusattiin ala-asteen alkupuolellaja mun isovelikin kiusas ja kiusaa yhä. Mut mä otin neuvosta vaarin enkä välittäny. Nykyäänki mua kiusataan mut vähemmän kun ennen tai sit mä en vaan huomaa sitä. Välittämättä jättäminen on auttanut ainakin mua ihan hirveästi. Ja kyllä te kavereita löydätte kun ootte vaan omia luonnolisia itsejänne. Mä oon ihan varma että kyllä joku tahtoo olla teijän kaveri ja toivottavasti oon oikeessa. Mut jos mikään ei auta kannattaa kertoa jollekin aikuiselle asiasta.Voimia teille.

Vastaa aiheeseen: Poikaystävää kiusataan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top