Siirry sisältöön
Huolestunut

Ollaan seurusteltu mun poikaystävän kanssa melkein vuosi ja ollaan molemmat 16. Olen jo monta kertaa saanut poikaystävältäni kuulla, kuinka hänen äitinsä valittaa siitä, kun poikaystävälläni ei enää ole aikaa lähteä hänen kanssaan retkille tai viettää perheen kanssa aikaa. Hän syyttää meidän suhdetta tietenkin asiasta. Tänäkin iltana poikaystäväni laittoi viestiä minulle, kuinka äitinsä oli valittanut ensin ettei hän saisi enää korjata mopoaan kotona, sillä kaikki aika menee aina minuun ja mopoon, eikä perheelle jää aikaa. Olen käynyt heidän luonaan esim. yökylien aikaan saunassa tai joskus illalla kun olen ollut vain käymässä, niin poikaystäväni äiti oli käskenyt nyt hänen pestä saunan, ja syyttänyt, ettei hän enää tee muuta kuin sauno minun kanssani. Tilanne on melko inhottava, sillä en ole tehnyt mitään pahaa kenellekkään tai koskaan pakottanut poikaystävääni olemaan kanssani ja silti minua syytetään. Olen puhunut asiasta kavereideni kanssa mutta vertaistukea saan todella vähän. Kertokaa siis jos teillä on samantapaisia kokemuksia ja kuinka olette näistä selvinneet. Puhuimme poikaystäväni kanssa asiasta, eikä ero ole vaihtoehto, koska olemme toisillemme todella tärkeitä ja haluaisimme seurustella rauhassa. Tilanne on vaikea eikä oikein vanhemmillekaan voi avautua, koska eivät ota asiaa tosissaan ja sanovat että poikaystäväni äiti haluaa vain viettää poikansa kanssa aikaa, ennen kuin hänestä tulee täysi-ikäinen. Auttakaa siis! :( Kiitos jo valmiiks vastauksista!

tuleva muusikko

mä ymmärrän sen että sen äiti haluaa että sen poika viettää aikaa perheensä kanssa, ja että se saattaa ajatella niin et sun poikaystävä on enemmän sun kanssa kuin heidän. se ei oo kiva kun tosta jutusta syytetään teiän suhdeta. mun on vaikea sanoa mitään kun en tiiä kuinka paljon sun poikaystävä viettää aikaa sen perheen kaa. uskon et se varmaan viettääkin aikaa sen perheen kanssa. mutta kuinka paljon? onks sen äiti tajunnu vielä sitä että sen poika on suhteessa ja sen pitää viettää aikaa sun kanssakin? ootteko puhunu hänen äidin kanssa asiasta? entä jos te kutsuisitte poikaystäväsi äidin johonkin teiän kanssa tai tekisitte kotona jotain yhdessä? ja sitten puhuisitte asiasta miten te itse näette asian ja mitä ootte ajatellu. en oo mikään paras näissä jutuissa mutta yritin parhaani, toivottavasti oli apua🤗💖👋

V [nimimerkki muutettu]

Hello,
Ehkä voisit tarjoa ystävän äidille apua, esim. sivoamaan tai apua puutarhan työn. Hän tekeä kaikki ”dirty work” ja en osa sanoa miten vaikkea se on työn vieressä.
Terveisin ulkomailta

V

:)

Oi, mulla samoja kokemuksia! Joudun kilpailemaan poikaystävän äidin kanssa sekä huomiosta että ajasta. Käy tosi raskaaksi, ja joskus tuntuu, että seurustelisin poikaystävän lisäksi myös hänen äidin kanssa, koska joka asia aina liittyy tähän poikaystävän äitiin. En tiedä muuta vaihtoehtoa kun ottaa etäisyyttä ja odottaa, että poikaystävä itse näkee tän tilanteen ja tekee omat päätöksensä sen suhteen, seuraako mielummin mua vai tätä äitiä. En tarkoita ettei saisi olla läheistä äiti-poikasuhdetta, mutta mun py joutuu esimerkiks perustelemaan joka kerta, miksi tulee meille yöksi ja joutuu kertomaan kellonajan, kun tulee takaisin perheen luokse. Ja tästä kellonajasta ei jousteta. Toivottavasti tästä on jotain vertaistukea <3

Nou shein

karatkaa yhdessä auringolaskuun.

Taiteilija156

Voi ei,kuulostaa tosi ikävältä! Itsellä ei ole kokemusta, mutta suosittelen puhumaan poikaystävän äidin kanssa, ja kehottaa poikaystävää kertomaan äidilleen siitä, että hän haluaa viettää aikaa kanssasi. Toivottavasti tästä oli apua.

Vastaa aiheeseen: Poikaystävän äiti

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top