Siirry sisältöön
huolestunut

Joo, tiedän että saatan kuullostaa vaan vainoharhaselta mustasukkaselta epäluottavaiselta kantturalta – varotan näin etukäteen – mutta mua on ahdistanu tää asia jonkun aikaa, vaikka tiedän, että mun poikaystävä rakastaa mua.

Eli tää ny liittyy niinkin typerään asiaan kun facebook viesteihin. Satuin tossa yks ilta näkeen mun poikaystävän ja sen eksän keskustelut fbssä ja vaikka oiskin vaan ollu hyväntahtosta niin silti vähän kirpas… siellä meinaan kun poikakaveri oli kirjotellu eksälleen useempana päivänä että ”Koska voit olla mun kanssa kun olis niiiiiin kiva nähdä??” ja ”Oikeesti halun nähä sut käviskö sunnuntaina vaikka :))” ja sitten yks epämiellyttävä kommentti jossa mun poikkis sano eksänsä kuvaa tosi kauniiks. häiritsevää.

Voiko olla, että mun poikakaverilla on vielä jotain tunteita sen eksää kohtaan ku se näin kiihkeesti sen haluu nähä vai ylireagoinko mä vaan?

Arttu – Verkkari

Hei !

Hyvä että kerroit asiastasi. Netissä voi törmätä kaikenlaisiin viesteihin ja varsinkin Facebookissa viestit voivat joskus olla ärsyttäviä tai muuten ahdistavia. Oletko kertonut asiasta vanhemmillesi ? Tietääkö poikaystäväsi tästä ? Mikäli ei tiedä, suosittelen puhumaan kasvotusten mielluummin, kuin facebookin välityksellä. Ja uskon, että poikaystäväsi rakastaa sinua. Voi olla, että hänellä on tunteita eksäänsä kohtaan, tai sitten sen on vain ns. ”kaverisuhdetta”. Olen kokenut itse saman asian muutamaan kertaan ja hyvin olen selvinnyt tähän asti.

Itse et ylireagoi.

Tsemppiä tämän asian kanssa ja tsemppiä myös jatkossa!

Olet sitkeä ja rohkea, että kerroit tästä asiasta. :)

moips!

Musta tuntuu, että sun poikaystävällä on tunteita sitä tyttöö kohtaan!! Sun kannattaa kysyä siltä, että onko näin. Sanoisit vaan että sä olet nähnyt ne viestit ja sulle tuli siitä tyhmä olo kun ajattelit että niin saattaisi olla. Ota asiasta rohkeesti selvää. ONNEE MATKALLE!!

Vastaa aiheeseen: poikaystävän eksä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top