Siirry sisältöön
Susannaw

Eli, mun tilanne on tällänen: oon tuntenu yhen pojan jo pari vuotta ja ollaan nyt seurusteltu jo jonkun aikaa. Varsinkin nyt lähiaikoina se on käyny tosi tylsäks, VAIKKA se kattoo mua usein, ollaan ihan yhessä mutta silti se tuntuu tylsältä.. se on myöhässä melkeen aina kun ollaan sovittu jotain ja ei lähetä mulle koskaan ite tekstareita, se oon aina mä. ja mä tein alotteenki meiän suhteeseen, mutta se ei nyt vaikuta hirveesti.
Jotain vinkkejä millä sais vähän piristystä tähän arkeen! Millä sen sais ylös sieltä kotoa? Muilla samanlaista?

Oon muuten meinannu pyytää sitä uimaan, mutta mua pelottaa mun vartalo. voisiko joku aikuinen auttaa, kun tuntuu että oon hirveen läski (vaikka en edes ole!), aina kun oon uikkareilla niin pelottaa että jotku ajattelee musta jotain tyhmää.

MLL Ylläpito

Hei,

poikaystäväsi varmasti tykkää sinusta sellaisena, kuin olet. Eli vaikka sinusta itsestä tuntuisi, että kelpaatko ja oletko sopiva, niin usko pois – olet!

Sanoit tietäväsi, ettet ole ylipainoinen, mutta sinusta tuntuu siltä..? Jos oman ulkonäön ja painon miettiminen vaivaa mieltä tosi paljon ja etenkin jos tuntuu, että näkee itsensä aivan eri valossa, kuin muut näkevät, niin asiasta voi käydä juttelemassa vaikka koulun terveydenhoitajan kanssa.

Moni ajattelee itsestään negatiivisesti ilman syytä. Vaikka toiset näkisivät itsessä hyviä ja kauniita puolia, niin helposti itse kiinnittää huomiota vain siihen, missä pitäisi parantaa. Vartaloita on monenlaisia eikä ole mitään oikean kokoista tai näköistä. Tietysti terveydellinen näkökulma on eri asia – esimerkiksi liiallinen alipaino on terveydelle haitallista.

Hyvä itsetunto ja tyytyväisyys itseen löytyy sisältä. Mene vain rohkeasti uimaan poikaystäväsi ja kavereidenkin kanssa! Siellä myös huomaat, että on kaiken kokoisia ja näköisiä ja että sinulla on aivan hyvä kroppa. :)

Mukavaa kesää!

S…

Heips! Mulla oli entisen poikaystävän kanssa ihan samanlaista! Viestien lähettäjä oli aina minä ja tein aloitteen kaikessa. Meni sitten hermot siihen ja sanoin ettei enää pelleillä, lopetetaan koko juttu. Niin sitten tehtiin, kavereiksi me jäätiin, tosin viileämmät välit meillä nykyään on…

Ootko miettinyt kokonaan suhteen lopettamista, niin että pystyisitte ihan kavereina? Sekin voi olla hyvä vaihtoehto.

Vastaa aiheeseen: Poikaystävän laiskuus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top