Siirry sisältöön
surullinen 11 vuotias

Aloitin seurustelun 10 vuotiaana ja olin ainoa tyttö meidän luokasta jota asia kiinnosti.(poikaystävä on minua vuoden vanhempi) Kerroin asiasta bestikselleni ja muille luokkani tytöille. Aina kun poikaystäväni käveli ohi en voinut olla tyttöjen seurassa koska AINA kuului ”hei kato kuka tuolla menee” Viidennellä luokalla piti ruveta valehtelemaan.
”Me ollaan erottu” ja niin edelleen. En voinut kertoa edes parhaalle kaverille. Sitten tuli whats appiin videoita. Niissä oli petshopeilla tehty animaatio, jossa oli minä ja poikaystäväni. Kerroin videoista opettajalle. Äidille en voinut kertoa, koska en ollut kertonut seurustelevani. Asiaan puututtiin. Heti kun astuin ulos luokasta minua sanottiin kantelupukiksi.(meistä oli kirjoitettu myös tarinoita tarinavihkoon) Asiasta ei enää puhuta. Pelkään lipsauttavani että ollaan yhdessä. Mitä teen?!?

poika 13w

siis joo noil ei oo YHTÄÄN mitään asiaa puuttuu sun elämää jos oot jonkun kans yhessä sit oot tiiän tunteen ei kiva mut kerrot vaan oikeest opettajil tai suoraa reksil jos jatkuu ja ne EI voi pakottaa sua kertomaan ootko kenenkää kaa yhessä mut jos niil on poikaystävä älä sä mee kiusaamaan niitä sillon sä oot se hyvä tyyppi :) ja jos kiusaat niin sit se menee niinku sulla eli sust valitetaan. Koita pärjäillä :)

Vastaa aiheeseen: poikaystäväni

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top