Siirry sisältöön

Poikaystäväni kokee vastenmielisyyttä suhdettamme kohtaan

Itken toivottomana

Eli olemme seurustelleet kohta 2 vuotta ja ilman ryppyjä matkalla ei olla menty. Tähän väliin on kuitenkin hyvä sanoa, että olemme uusioperheen lapsia. Asumme siis samassa talossa ja vanhempamme ovat naimisissa. Vanhenpamme ovat hyväksyneet suhteen. Siirrytään kuitenkin takaisin asiaan. Olemme jo kolme kertaa olleet eron partaalla, mutta päättäneet jatkaa kinoistamme huolimatta. Huomasin, että välimme tulehtuivat yhtäkkisesti viime jouluna. Eikä poikaystäväni ole sen jälkeen ollu entisellään. Riitelymme alkoi tästä. Ensin poikaystäväni alkoi ottaa etäisyyttä, sitten valehtelemaan päin naamaa, joista olen saanut kuulla myöhemmin yhteisten kavereidemme suusta ja lopuksi hän alkoi puhu minusta loukkaavasti ja heittää huonoa läppää minusta yhteisten kavereidemme kanssa. Tänään kuitenkin sain tietää, että hän potee vastenmielisyyttä suhteestamme, eikä sen takia ole ollut kanssani. Olen kysynyt itseltäni monesti, että jaksaisinko tätä enää, vaikka olen sanonut tästä hänelle. Hän on ”luvannut” joka kerta muuttuvansa kun olemme riitelyn jälkeen sopineet eron estämiseksi. Mutta yllätys yllätys mikään eik ikinä muuttunut. Paitsi negatiivisempia suuntaan. Viimeisimmän riidan jälkeen kun hän kertoi tuntemuksistaan käskin häntä puhua tästä jollekkin ulkopuoliselle. Emme ole vielä eronneet, koska toivomme selviävämme. Poikaystäväni kuitenkin haluaa olla satuttamatta minua ja haluaa minun olevan onnellinen koettelemuksistaan huolimatta. Mitä teemme?? AUTTAKAA!!!! Kiitos <3

Azzie

Suhteet ovat monimutkainen asia, eivätkä asiat aina vain suju, vaikka kuinka yrittäisi. Sanoisin, että ottakaa hieman aikalisä, hieman etäisyyttä, jotta molemmat teistä saavat kunnolla selvittää, mitä oikeasti haluavat. Jos pystytte, niin olkaa hetki vaikka eri asunnoissa, jotta saatte kunnolla aikaa miettiä. Tulitte mihin tulokseen tahansa, molempia pitää kunnioittaa. Ero ei kuitenkaan aina ole asioiden loppu.

Toimittaja Kata

Hei!
Se, että yritätte hakea apua suhteeseenne, todella osoittaa että välitätte toisistanne ja olette valmiita tekemään töitä suhteen eteen.
En ehkä tiedä tilanteesta tarpeeksi, tai vaikka niistä syistä miksi poikaystäväsi on halunnut ottaa etäisyyttä. Sekin on aivan luonnollista parisuhteessa olevalle, että välillä haluaa enemmän omaa tilaa.
Jos tuntuu, että riitelette jatkuvasti ja suhde vie kovasti energiaa, olisiko hyvä idea pitää vähän taukoa? Ei sitä tarvitse kutsua miksikään eroksi eikä sen tarvitse olla lopullista. Keskittyisitte molemmat vähän aikaa omiin juttuihin ja miettisitte suhdettanne vaikka kuukauden tai kahden päästä uudelleen.
Tsemppiä!<3

Vastaa aiheeseen: Poikaystäväni kokee vastenmielisyyttä suhdettamme kohtaan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top