Siirry sisältöön
tyttö

Niin eli mun poikaystävä haluu muhinoida mun kanssa, en tosin ees tiiä mitä se sillä tarkkaan ottaen tarkottaa. Me nähää pitkästä aikaa ensviikolla, ja mul pelottaa et se tekee jotain sellasta mitä mä en haluis sen tekevän… se on muutenki aika pervo ja puhuu kaikkia pervoja juttuja.. en tajua miksei pelkkä pussailu/suuteleminen riitä? Ollaan siis molemmat 14. Kiitti jos joku jaksaa lukee ja auttaa (:

yksinäinen prinsessa

Sun pitäs puhua poikkikses kans tuosta jutusta ku muuten se ei tiiä miltä susta tuntuu. Ku sit se on tylyä pojallekki jos se luulee et säki haluat, mutta sit työnnät sen pois. Se voi loukata sitä. Eli on parempi puhua asiasta ennenku tekee mitn mikä sit jälkeenpäin kaduttaa. Joo varmaan tiiät jo nää jutut mut pojilla on monesti enemmän haluja ku tytöillä seksin suhteen. Mutta just siks on tärkeetä puhua.. :) Äläkä tee mtn mitä et oikeesti halua. :DD

poika98

no nii ensikskii nii muhinointi tarkottaa yhdynnässä oloa(jos oon oikeen ymmärtänny). Ja toiseks pitää olla rehellinen ja sanoa poikaystävälles että et haluis vielä olla yhdynnässä eikä oo vielä mikään kiirekkään.
Toivittavasti tuosta oli jotain hyötyä ja tsemppiä

tässä kirjoittaa auttava käsi

Hei! [osa viestistä poistettu] Suhdetta ei kannata lopettaa oman aavistuksen pohjalta {osa viestistä poistettu] Kaikkein järkevintä olisi kysyä muhinoida-sanan merkitystä poikaystävältä. Hän voi tietää sanan merkityksen paremmin(kin) kuin minä.

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Puhu poikaystävällesi miltä sinusta tuntuu, mitä haluat suhteeltanne ja mihin olet tai et ole valmis. Luottamus on tärkeää seurustelusuhteessa, ja ilman sitä ei kannata vielä kovinkaan pitkälle tuossa ”muhinoinnissa” mennä. Jos poika ei hyväksy sinua ilman seksiä, hän ei selvästikään ole arvoisesi eikä pidä sinusta, vaan haluaa vain seksiä. Jos ette pysty puhumaan seksistä ja siihen liittyvistä asioista, kuten ehkäisystä, ette ole valmiita seksiin. Toisistanne ja yhdessä olosta voitte kuitenkin nauttia monella muullakin tavalla, ja kyllä, pussailu riittää niin pitkään kun sinä niin haluat. Mitään sellaista ei pidä tehdä, mitä et halua :)

-Sartsu

mirri

sun ei pidä suostua mihinkää mitä et oikeesti halua! mä menetin neitsyyteni ku olin kolmetoista seksiin painostettuna ja puoliksi pakotettuna ja se tuntuu jälkeenpäin ihan kamalalta. enkä taho et sulle käy samoin. yritä puhua pojan kanssa siitä mitä kumpikin teidän suhteelta tahtoo (:

Vastaa aiheeseen: poikaystäväni…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top