Siirry sisältöön
girl.

moi kaikki! oon 15 vuotias tyttö, ja mulla on sika iso ongelma! kaikki mun kaverit sanoo, et oon tosi kaunis (ite en kyl tajuu, siis en oo kyl ruma mut en kyl mikää missi). ja sit ne aina sanoo et kaikki mei kaupungin pojat jonottaa mun perään. oon itekki huomannu, ku saan sellasii ällöi treffipyyntöi ab kerran viikossa. yhesti btw yks ehkä 30 v mies tuli vaa et hei misu tuux mukaa, hyi meinasin oksentaa! en mä tiedä miks ne kaikki haluu olla mun kaa, siis no. ok, mun kuppikoko on 80 C ja nii, kai mulla on aika naisellinen vartalo, joo. mut yks ongelma. en oo kiinnostunu kestää niistä! ku yks poika tääl, sellane joka ei oo koskaa osottanu mitää kiinnostuksen merkkei, siis no ollaaha me juteltu ja heitetty läppää ym, mut ku oon nii rakastunu siihe enkä niihi muihi! miks just se ei tykkää musta!? mite voisin vaihtaa ne kaikki muut siihe yhtee!? toine ongelma on se, et mun ’kaverit’ ei kauheesti tykkää enää musta, ku kuulema vien niide kaikki miehet, vaik en ees haluu! mitä mä voin tehä, haluun vaan sen yhen! help me friends <3

16v poika

Isket sen!
Sulla on vissiin viehätys voimaa !!
Saat sen pojan sukat pyörimään jaloissa !!

Vilkuilet vaikka ruokalassa tai joissain muualla ujosti etäältä, välttäen sen katsetta mutta kuitenkin niin että se näkee sun katsovan sitä.
Jos ei tuu jutteleen niin mee ite !
ja kerran oot jutellu sen kanssa niin vietä enemmän aikaa sen kaa!

Vähän flirttiä peliin muttei liian äkkiä mitään!

Nimetön

Se jätkä on varmaan kiinnostunu susta, mutta tietää mainitsemastasi ongelmasta (=Kaikki juoksee sun perässä), eikä näin ollen halua häiritä sua sillä, koska se on herrasmies.

Sartsu – Verkk@ri<3

Moikka!

Kerro selvästi niille ketkä kyselevät, ettei sinua kiinnosta. Silloin vältyt ahdistavilta tilanteilta, et anna väärää käsitystä. Jos vanhemmat miehet ahdistelevat, kerro siitä heti jollekin, vaikka vanhemmillesi. Se on tärkeää, vaikka mies olisikin tuntematon ja siitä ei olisi enää mitään haittaa, on tärkeää että saat kerrottua asiasta.

Ja kaverisi ovat kateellisia, kerro heille että sinulla ei ole mitään tarkoitusta viedä heidän miehiä. Voitte vaikka jutustella ihastuksistanne ja heille selviää että sinulle kelpaisi vain yksi. Tällöin kaverisi tajuavat ettet vie hiedän miehiään tahallasi ja ilkeyttäsi.

Et voi tietää että onko tämä kyseinen jätkä susta kiinnostunut vai ei, jos et selvitä sitä! Jos hän on, tavallaan ajattelen hänen olevan astetta fiksumpi ja kypsenki kuin muut, koska ehkä hän haluaa ensin miettiä mitä ajattelee, ja katsella miten toimit esimerkiksi näiden muiden jätkien suhteen. Hän varmasti myös arvostaa sinua enemmän ihmisenä eikä ulkonäköä mitä muut ehkä pitävät tärkeämpänä. Mene vain rohkeasti juttelemaan ja tutustumaan lähemmin, ehdota että menisitte vaikka jätskille tai jotain muuta :) Luulen että hänenlaisensa tapaus (harkitsevainen, tahtoo olla varma, tutkailija…) haluaa myös ensin tutustua sinuun kunnolla kaverina, joten älä kiirehdi, -hyvää kannattaa odottaa!

-Sartsu

girl.

kiitti sikana oikeesti, ette usko mitä on käyny! menin vaa juttelee sille, pari päivää sitte, ja se pyys mua treffeille? tajuatteko, mulla on treffit sen kaa!?!??! oon nii fiiliksissä! ja juteltii mun kavereitten kaa ku oltii yöbileissä, ni kyl ne nyt tajuu et en mä niide miehii haluu, elämä on ihanaa!

Enpä kerro

Sano sille, et tykkäät siit ja sano ettet oo kiinnostunu niistä muista ”kosijoista”. Juttele eka arkisista asioista, sitten ala heittää läppää, itten kysy alkaaxe oleen ;)

Vastaa aiheeseen: poikia jonossa, auts!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top