Siirry sisältöön
17wtyty

Entiiä kuuluuks tämmöset tänne mut yritän ainakin :D eli siis en tiiä mitä teen ku mun poikkis aina kehuu mua ja mun vartalooo ja näi mut silti joskus se ”möläyttää” jotaki sen suuntasta et oisin läski tai niinku lihava ja vaik se on sanonu etten oo mut… esim eile se möläytti jotai sellast viitaten mun vartaloo niii jotenki rupes kauheesti ärsyttään ja surettaa koska oon aina ollu nii epävarma mun vartalosta niii ei se tunnu kivalle ja oon ollu syömättä monia päiviä aina sen takiii et laihtuisin ja et näyttäis tarpeeks laihalle ja hyvälle ja oon siis tosi suorasanaen oikeesti mut siis eilenki ku se kysy et sanokose jotaki väärää nii en saanu sanottuu sitä :'( auttakaa pliis nytki vaa suunnillee itken ja mietin et pitäiskö mun laihuttaa… mut siis muuten mun poikkis on tosi ihana ja luotettava ei mitää huonooo et voin puhuu sille mistä vaa aina ku silt tuntuu… Mut sit toi juttu tuntuu pahalle :(

[osa tekstistä poistettu]

OrganicGreenTea

Hei!
Sanoit, että sun poikaystävä välillä sanoo sua lihavaks. Suosittelen ottamaan aiheen puheeks hänen kanssa. Jos et saa sanoja suustasi, näytä vaikka sun tänne lähettämä viesti, niin hän huomaa kuinka paha olo sulla on tullut hänen sanoistaan.
Äläkä missään nimessä rupea laihduttamaan ilman lääkärin määräystä. On erittäin epäterveellistä olla syömättä tai rajoittaa syömistään noin paljoa. Suosittelen ottamaan yhteyttä Lasten ja nuorten puhelimeen, nettiin tai chattiin. Sieltä saat vastauksen aikuiselta, joka varmasti osaa vastata sun kysymyksiin paremmin kuin mä :)
Tsemppiä sulle ja toivottavasti sait jotain irti tästä viestistä.

Azzie

Ikävää, että poikaystäväsi käyttäytyy noin. Hänen pitäisi kunnolla kuunnella sinua, kun kerrot, miten pahalta tuollainen möläyttely oikein tuntuu.

Mutta, laihduttaminen tuolla tavalla näännyttämällä itseään ei ole oikea ratkaisu. Siinä ei tosiaan laihdu normaalisti, ainoastaan riuduttaa kehoaan. Terveellisesti syöminen ja liikunta on kaiken alku ja juuri, ei se, että on syömättä. Sitä paitsi, ei ole mitään syytä laihduttaa jonkun toisen ihmisen takia. Jos itse kokee, että on vähän pyöristynyt, painonpudotuksen pitäisi lähteä itsestään ja omasta halustaan, terveellisillä valinnoilla, eikä siksi, että seurustelukumppani haluaa.

Vastauksena siis kysymykseesi, ei, sinun ei pidä laihduttaa. Et vaikuta lukujen perusteella olevan vaarallisen ylipainoinen, joten sinun ei pidä laihduttaa. Eikä edes tarvitse. Ja jos poikaystävällesi todella voi puhua mistä vain, milloin vain, niin puhu tästä. Ihan kunnolla. Koska hänellä, tai kenelläkään muullakaan, ei ole mitään oikeutta sanoa kehostasi yhtään mitään ja rytätä itsetuntoasi. Sinun kehosi, sinun päätöksesi sen suhteen.

Nimetön

[osa tekstistä poistettu] jos mä en oo ylipainonen nii et säkään äläkä hanki syömis häiriöö tai anorexiaa jos sun poikkis niin sanoo ja ton pitusel tytöl toi on aika normaali paino. Ja muista jos laihdutat liikaa saatat kuolla! Et älä välitä tollasista möläytyksistä

Vastaa aiheeseen: Poikkis huolia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top