Siirry sisältöön
Kiitos jo etukäteen :)))

Mulle huudetaan vaan kotona ja suututaan kaikesta. Sanoin että luen kokeeseen nii aletaan huutamaan, menen lenkille aletaan huutamaan, en saa lähteä ulos klo 19 jälkeen ja pitää olla kotona klo 21 tai isä tulee autolla hakemaan ja sitten taas huudetaan. Ei saa laittaa vessan ovea lukkoon, paitsi jos on vieraita. En saa sheivata jalkoja tai mitään :DD. Asun hyvin uskovaisessa perheessä missä homous ja ateismi on pahasta. (ja olen siis bi ja satanisti lol) En saa puhua pojille, en saa pukea mitä haluan jne. Nuorempana jouduin katsomaan kun vanhempani melkein erosivat ja isän alkoholi ongelmat olivat huono juttu. Joka ilta kuunnella kun vanhemmat huutaa ja kiroilee rahaongelmista. Väkivaltaa jne. Ei jaksa enää. 15 vuotta tätä shaibaa. Lähden pois kotoa, mutta miten?

tiiän ton tunteen liian hyvi

No en mä osaa mitään nyt oikee sanoa, itekki oon hirveässä perheessä, homoja vastaan ovat myös nämä (silti olen bi XD). Noh, ehdottaisin että kun yläasteelta pääset niin ota opiskelulainaa ja muuta kauas kotoa opiskelemaan, sillähän se on selvä.

same feeling

Kylmänviileesti vaa et tuu koulun jälkee kotiin. Pyydät aik joltai opelta et se järkkää sinne jonkun nuokkarin jonka työ on hoitaa sulle yöpaikka siks aikaa et tilanne rauhottuu kotona. Eiköhän ala tapahtuu jos oot ees 1 yön muualla, sanot siit vaikka luokanvalvojalle et sanoo jollekki et puhuu sun vanhemmille… uh… menipäs rää monimutkaseks, anyway, tee nii…

Tai ei oo pakko tietenkää

Vastaa aiheeseen: Pois kotoa ASAP

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top