Siirry sisältöön
Aws

Heippa! Oon jutellut netissä yhen pojan kanssa ja haluaisin mennä tapaamaan tätä. Olemme nähneeet skypessä kasvotusten, puhunut puhelimessa jne niin tiedän että hän on ” oikea ” eikä huijjari :) Eli ongelma on se et haluisin mennä niille mutta se asuu toisella puolella suomea joten mun kannattais jäädä yöks. Ja TIEDÄN että siellä olisi luotettavaa olla koska ollaan ihastuneita. ja oon ihan just 16v niin en oo mikään ihan älyttömän nuori. Miten pääsen menemään sinne? miten kertoa vanhemmille? pelottaa ettei päästä…mulla ei oo täällä oikeen kavereita joten ois ihanaa nähdä tää henkilö kuka selväst välittää musta, se on auttanu mua vaikein aikoina. Mutta niin en tiedä miten kerron vanhemmille että haluaisin mennä. Voisin maksaa junankin itse kohan pääsen sinne. Mietityttää vaan se että he eivät varmaan uskalla päästää sille yöksi vaikka ei ole mitään pelkäämistä… auttakaa!

aws

auttakaa…

Well, gurl

Ihan ensimmäiseksi kannattaisi todella tavata jossain julkisella paikalla, josta pääset kotiin. Ihan vaan senkin takia jos ei face to face jutut mene yhtä hyvin kuin suunniteltiin, silloin on helpompi mennä kotiin kuin jos olisit jumissa siellä koko yön.
Ja oletko varma, että pojan vanhemmat antavat luvan yöpymiselle. Antaisivatko omah vanhempasi luvan tuiki tuntemattoman pojan yöksi ololle? Jos asuu yksin… Älä, seriously, älä!
Paras tapa kertoa vanhemmille on sanoa suoraan, älä ’sugar goat’ tarinaa. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä vanhemmat sanovat ei. Kannattaisi ehkä antaa pojan vanhempien puhelinnumero, että voisivat kilauttaa toisilleen ja kuulla kuka todella linjan päässä on ja mitä on meneillään. Yleensä ne vanhemmat kun tuppaa uskomaan toisia vanhempia enemmän kuin omia lapsiaan, sad truth.
Ja ehkä jätkä voisi tulla tapaamaan sinua sinne missä sinä asut ja tehdä kaikki ’vanhan kaavan’ mukaan ja tavata vanhempasi ennen kuin menet hänen luokseen yöksi. Vaikka sinusta ei yöpyminen tuntuisikaan mitenkään kovalta jutulta, voi se vanhemmista olla suuri askel.
Mutta hei, elämä on pitkä ja sitä ehtii tehdä vaikka, mitä joten jos suhde pelaa niin mitä väliä vaikka joutuisitte odottamaan hetken? Pääsisi pojan tunteet koetukselle. Is it worth it?

Nimetön

Kannattais varmaan sopia jotai että sen pojan vanhemmat ja sun omat vanhemmat juttelis eka puhelimessa tai jotai ja sopis siitä että sää menisit sinne yöks.

Nimetön

eka tapaaminen kannattaisi aina tehdä näkyvällä paikalla, ei mieluiten heti toisen kotona ja varsinkaan yöksi, koska netin välitykselläkin voi tulla monia väärinkäsityksiä ja ties mitä ongelmia, sekä se ihastuminen voi pahimmassa tapauksessa olla vain yksipuolista ja toinen yrittää hyötyä siitä. Nää on tietty semmosia ääritilanteita mutta kannattaa aina pitää järki päässä! Eli sellainen varoituksen sananen tähän alkuun :)

Itse ongelmaan, kannattaisi ihan avoimesti puhua sun vanhemmillesi, ja myös tälle pojalle, ja juuri kuten äsken sanoin, niin voisitte ensikerran tapaamisen pitää vaikka teidän välimatkanne välillä (sä asut paikassa A, tää poika paikassa B niin tapaisitte paikassa C joka on suunnilleen puolivälissä, eli molemmille tulisi lyhyempi matka ja jos mahdollista niin sun vanhempasikin pääsisivät tapaamaan pojan jos te ja he haluavat? :)

Ja jos sun vanhempasi pelkäävät niin ainahan se on ymmärrettävää! He välittää susta ja tietysti siinä on vaaransa mennä heti yöksi suht tuntemattoman ihmisen luokse, ja he luultavimmin tietää sen. Eli anna ymmärrystä myös vanhemmillesi ja jos se yökylä ei heti ensimmäiseksi käy kysäise vaikka, että kävisikö sitten kyläily tai jossain muussa paikassa tapaaminen tms? Ja sano että asia on tärkeä sulle?

Tsemppiä ja hyvää kesää!

Vastaa aiheeseen: Pojan näkeminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top