Siirry sisältöön
Surullinen tyttö

Hei, onko kukaan ollut samantyyppisessä tilanteessa:
Tapasin riparilla kiinnostavan jätkän, johon aloin hiljalleen tutustua leirin aikana. Meillä oli hauskaa ja hän teki kaikkea suloista minulle. Leirin loputtua ikävöin häntä mielettömästi.Olin ihastunut ja luulen että hänkin tajusi sen.
Kuitenkin näimme ekalla riparitapaamisella ja olin lähes koko tapaamisen ajan hänen kanssaan. Meillä oli taas hauskaa ja halusin tutustua häneen vaan enemmän ja enemmän. Pidin häneen yhteyttä mutta yhtäkkiä sain kuulla että hän seurustelee kaverini kanssa… :'(
Se sattui. Sattuu edelleen. Olen tosi maassa, enkä tiedä mitä tehdä ja olemme kumminkin kavereita. Nyt minusta tuntuu että olen hänelle=ei kukaan. Vaikka haluaisin nähdä, tuntuu etten voisi katsoa häntä silmiin itkemättä. Leikkikö hän tunteillani?
Neuvoja/kokemuksia?

J3H

Oli ehkä väärin, kun hän ei tehnyt asioita selviksi heti alussa, ja kertonut, että hän seurustelee, mutta hän ei halunnut satuttaa sinua tahallaan.

Sinä et ole ”ei kukaan” hänelle. Sinä itse sanoit, että olette ystäviä. Sitä te siis olette. Sinulla on edelleen tunteita tätä tyyppiä kohtaan, joten sinun pitää vaan päästä tästä typpistä eroon. Vaikeaa se varmasti on, mutta sinulla ei ole muita vaihtoehtoja.

Pietä hieman taukoa hänestä, pietä pari päivää ilman että otat häneen yhteyttä, jolloin nämä tunteet alkavat hävitä, mutta ystävyys jää.

Auttava

Hei.

Vaikea tilanne,mutta olen itse sitä mieltä että on hyvin mahdollista että poika vain leikki tunteillasi.
On tosi surullista,että hän on tehnyt noin. Seurusteliko poika kaverisi kanssa ennen kuin tutustuit pojan kanssa riparilla? Vai alkoiko hän kaverisi kanssa vasta teidän tutustumisen jälkeen?
Voit toki kysyä pojalta,että miksi hän käyttäytyi noin.
Pärjäile! ja maailma on täynnä poikia,usko pois löydät vielä sen oikean !

tiedän tunteen

Mää kans rakaastuin yhtee jätkään tosaa viime vuonna ja se ties et tykkäsin siit ja si me pidettii yhteyttä leirin jälkee nii sit se vaa yhtäkkii ei ollukka enää kiinnostunu mistää muhuu liittyväst ja lopetti yhteydenpidon… Eikä vielkää vastaa :( en tiä mitä tapahtu ja jutust on kuitenki jo vuoos aikaa ja silti.. Vieläki kirvellee :'(

Surullinen tyttö

Se poika siis alkoi seurustella vasta leirin jälkeen tämän kaverini kanssa, ja vielä paria päivää ennen kuin hän alkoi seurustella, hän vielä flirttaili minulle ym…
Ja kiitos rohkasevasta kommentista :)

Vastaa aiheeseen: Pojat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top