Siirry sisältöön
Nimetön

Ei ole mitään kiirettä saada mitään poikakaveria tai mitään (15v tyttö) vielä pitkään aikaan mutta olisi kiva tietää että tykkäsik, kukaan musta ees kuvailujen perusteella? :(

Olen siis 15 vuotias tyttö. Ulkonäöstä, normaalipainoinen (en mikään fitnesstähti, pieni pömppömaha löytyy xD) ja pitkät punertavat hiukset joita en laita kun ponnarille eli en kihartele/suoristele tms.
En meikkaa koska tunnen pärjääväni hyvin ilman. Olen n. 164cm pitkä, ehkä pari milliä enemmän.
En käytä mitään tosi hienoja vaatteita en ostele useasti niitä eli en ole ”kovin tyttömäinen”?
Tykkään ratsastamisesta, taideaineista, tanssimisesta, pyöräilystä, valokuvaamisesta, musiikista ja tykkään myös esim. autoista ja pelaamisesta vaikken tiedä niistä paljoa.
Luonteeltani oon aika, okei tosi ujo, tuntemattomammille vähäpuheinen mutta ketkä tunnen saa kyllä kuulla puhumista aika paljokin :) lisäksi oon huumoritajuinen, tunteikas, muutenkin hassutteleva ja mielestäni ikäistäni nuorempi eli kaverit ja sukulaiset samanikäiset käyttäytyy paljon ”kypsemmin” välillä mutta pidän sitä vaan etuna itselleni etten ole ”vanhus” :–)
En välitä ulkonäöstä (itseni tai toisten) kamalasti eli mulle on tärkeempää luonne eikä ”hyvä peppu” tai ”kivat hiukset” mutten toki väitä että itse kulkisin jossain pelleasuissa koko päivää hiukset takussa.

Ehh… kiitos vastauksista? : )

just sopiva :3

Mulle ainakin kelpais just tollanen luonnonläheinen heppatyttö mikä ei pilaa naamaansa meikeillä :) eikä sun tarvii mikään malli ollakkaan :)Ja huumorintajuisista tytöistä pojat tykkää aina :D

Mister

Ei ulkonäkö vaikuta millainen olet vaa sinun luonne ;D

Vastaa aiheeseen: Pojat?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top