Siirry sisältöön
Johanna

Onko se oikeasti niin tärkeää, että tytön pitää olla laiha kuin riisitikku, jotta kelpaa teille??? Eikö pienet kurvit miellyttäisi enemmän? :p
Itse olen ”kurvikas” mutten kelpaa kenellekään, olen kuulema ”liian lihava”. Kertokaapas mielipiteenne!

Poika 19v (95)

No itse seurustelen ihan normaalin kanssa, eli ei mikää superlaiha eikä kyl yhtää lihavakaa, semmonen söpö pikku pömppö maha hänellä vaa on, eikä se minua haittaa ollenkaan.
Kaikki ne jotka haluavat hyvännäköisen ja laihan tytön niin he eivät halua mitään pitkää suhdetta joka voisi jatkua pidempään, vaikka aikuisikään, vaan he vain haluavat päästä sekstaamaan ja päästä kehuskeleen kavereilleen et ”paninpas tätä tosi seksikäst mimmii”
Eli kunhan ei itse ole nirso siitä minkä näköinen toinen on niin kyllä sen hyvän seurustelukumppanin nopeasti löytää. Onnea etsintöihin! :)

Sateenkaarikansalainen

Itse henkilökohtaisella tavalla pidän enemmän hieman kurvikkaammasta kuin mistään sairaalloisen laihoista.
En ole seurustelukumppania etsiessä ulkonäöllisesti turhan nirso, vaan osaan nauttia rakastamastani ihmisestä juuri oikealla tavalla.
Olet sinäkin varmaan todella seksikäs ja kaunis tyttö!

vastaaja

Eieieieiei sä oot ny iha väärillä jälillä. Kurvikkaammat tytöt o just kauniimpii ku risutikut…

Nimetön

Mä pidän sellasista norm. Koska jos mun tyttö ystävä ois joku tikku ei siinä ois mitää rakastamista. Ps sisäinen kauneus on parasta. Ootko minkä ikäne

Postmodernisti

Ei, ei, eieieieiei! Ulkonäöllä ei ole väliä. Vain sisimmällä ja tunteilla väliä on. Älä pelkää olla oma itsesi pojan takia. Ole oma itsesi. Jos poika ei arvosta sinua kuin olet, hän on liian aliarvoinen sinulle.

– Tuntematon auttaja
Pahoittelut kirjoitusvirheistä,
jos niitä löytyy.

02boyfromtampere

Ei sillä ole mitään väliä

mmmm

Siis mua oksettaa ne jokka o iha himo super laihoi semmonen normaali tai hiema kurvikas mutta luonne on tärkein

näin on

Pojat haluu oikeesti jotain mistä ottaa kiinni

Mietteliäs

Mutta entä jos tyttö onkin luonnostaan ”riisitikku” eikä voi sille mitään? Tavallaan myös toi ”Real girls have curves” ajattelu on tietyllä tavalla myös loukkaavaa niille jotka ovat luonnostaan hyvin hentorakenteisia.
Omasta mielestäni (17v jäbä)tytön muodoilla ei ole juuri väliä kuhan ei olla victorias secret – mitoissa tai sadoissa kiloissa jos on terve niin on kaunis! :)

99-poika

mä ainakin just tykkään vähä isommist tytöist enkä näistä nykyajan trendiä seuraavista yltiölaihoista tytöistä. kurvit on kauniita mut kuten aina, ulkokuori ei ratkaise!

Vastaa aiheeseen: Pojat!!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top