Siirry sisältöön
äöc

Eli mulla ois nyt TÄRKEITÄ kysymyksiä kaikille pojille ( ja myös muille.) Ois kivaa saada pian vastauksia. Mennään asiaan. Eli minkälainen luonne on pojista hyvä tytöillä ja millaiset luonteet teidän ihastuksilla on, pojat ( ja muut.) Tykkäättekö sellasista tytöistä jotka on suosittuja ja juoruilee vai ujoista mutta kilteistä tytöistä?
Tykkäättekö jos tyttö menestyy koulussa ?
Vai tykkäättekö enemmän jos tyttö on tosi aktiivinen somessa? Haittaako jos tyttö kiroilee? onko tytössä OIKEASTI tärkeämpää ulkonäkö vai luonne? Onko hyvä jos tytön luonne on samanlainen kuin pojan? Haittaako tytön seksuaalinen suuntautuminen? Onko tytön uskonnolla väliä? haittaako jos tytöllä on eri mielipiteitä? Ja kyselen näitä siis sen takia että en tiiä, tykkääkö mun ohastus musta ja ollanko liikaa eri maata kun meillä on eri uskonto ja joitakin eri mielipiteitä. Ois kiva saada vastauksia.

Arvedávgi

Laskeudun tohon ”muut” -porukkaan mut siis joo…

En tykkää hirveen suosituista tytöistä ja yleensä ihastun vähän ujompiin tyyppeihin (myös oudot ihmiset kelpaa). Ei se että on suosittu mua ittessään haittaa, mutta yleensä ne, jotka on suosittuja on aika rasittavaa porukkaa (poikkeuksia toki on). Musta ois ihan hyvä, jos sais vähintään keskivertoja arvosanoja. Ei oo ongelma, jos joissain aineissa menee vähän huonommin, mutta jos tyyppi ei välitä lainkaan opinnoista, se on aikalailla red flag. Ei mua sillee kiinnosta sen somet kunhan ei koko ajan oo nenä kiinni kännykässä. Ei haittaa, jos kiroilee; kyllähän mäkin niin teen. Luonne👏on👏ehdottomasti👏tärkeämpi👏. Mä voin mennä yhteen kauneusihanteisiin sopimattoman ihmisen kaa, jos se on luonteeltaan ihana. Mut vaikka olisi maailman kaunein tyttö, mutta se ois itsekäs, manipuloiva eikä välittäis mun tunteista, en mä olis sen kaa yhes. On hyvä, jos on samanlainen luonne ku mulla, koska sillon se ymmärtää mua ja mä ymmärrän sitä. No siis, kyllä se seksuaalinen suuntautuminen haittaa, jos tyyppi on hetero. Niille ei taida genderqueerit käydä. Paitsi jos ”joustaa” tämmösissä jutuissa ja on vaan melkeen hetero. Uskonnolla ei merkitystä. Pakko joistakin asioista on olla eri mieltä, mut en ehkä deittailis tyyppiä, joka on poliittisesti sijoittunut toiseen päähän arvokarttaa.

Toivottavasti auttoi!

Random poika

Luonne on se mikä minua kiinnostaa tytössä, jos on huono persoonallisuus (manipuloiva, juoruava, jne) niin ei voisi kiinnostaa vaikka olisi kaunein tyttö ikinä.
Ulkonäkö kiinnostaa tietenkin, mutta luonne on ensin.

Vastaa aiheeseen: Pojat!!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top