Siirry sisältöön
julia

hei oon halunnu jo kauan tietää tykkääks yks poika musta vai ei. luulen että se tykkää musta ku se ottaa mut aina pariks ku me ollaan vettä kengässä. sit se tekee mulle pientä kiusaa, kuten: nipistelee potkii takapuoleen. ja sellasta. mitä mussa alkaa tapahtua myöhemmin?? voisitteko te kertoa??

Nimetön

Joo ei tohon voi vastata muuta ku että melko varmastihan se on suhun pikkasen ihastunu, mutta jos et muuten saa selville ni meet kysymää, jos se juoksee karkuu ni sit se ainaki tykkää! :D No vakavasti ottaen meet vaa kysymää.

Vierestäkatsonut :)

Joo, mä käyn kamuni kaa yhessä harrastuksessa, ja siel on ollu yks poika, joka kävi siel jo ennen meitä. Ja me tunnettiin se kauan aikaa. Sit yhes vaihees se vaan hirveesti alko härnää mun kaverii, ja mun kaveri sitä. Kamuni on kyllä aina touhunnu ihan kaverillisesti poikien kanssa. Mutta silti siinä oli jotain erilaista. Jossain vaihees kaverini ilmoitti että se oli alkanu seukkaa, ja arvasin heti kenen kaa. Nyt ne on eronnu, koska ne ei ehtiny nähä toisiaan ku siel harrastuksessa. Mutta edelleen ne vähän kattelee ja härnää toisiaan.. :)

Zicce

Moi. Nii oon 5.luokalla ja oon ihastunu yhtee 6.luokkalaisee poikaa. En tiiä onks se muhun,ku se aina tunkee tyyliin samaa keinuu ja tällee. Sit on ollu 2 sellast epäilyttävää tilannetta ku se on yrittäny kysyy jotai mut ei oo saanu kysytyks:( Kerran se kysy sillee ”öö..tota,oon aatellu, et…. ootko lesbo?” sit vastaan vaa et:”Miten se tähä mitenkää liittyy,en!?” Ja sit koulun kellot soi ja se ei kerenny vastaa mitää:(
En uskalla kysyy silt mitää,ku sen kaverit on karseit pervoi(tyylii halailee ja läpsii persuksille,vaik ei tykkäis ees siit kenelle sit tekee) ni sit seki varmaa vaa naurais ja kertois sen kavereille ja ne kuitenki pilkkais mua vaa siitä!!
Haluun vastauksii!

Ja kouluu on enää 1 viikko ja sit ei enää nähä ees koulus,ni ei auttais vaik alkaisin ees olee sen kaa,ku en varmaa ees ala!

Vastaa aiheeseen: pojat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top