Siirry sisältöön
tyttötvain=)

Miksi pojat välittää aina vain ulkonäöstä? pojat aina vain katsoo kellä on paras perse, isoimmat tissit, paras kroppa ja kuka on kaikista kaunein… mikä on poikien mielestä hyvä kroppa? ja mikä on poikien mielestä kaunis? Ja onko pojilla ryhmä paineita vai miksi ne käyttäytyy ihan erillälailla ryhmässä jos niille menee puhumaan kuin että jos juttelee niille ilman et siin on muita poikia?

Kia – Verkk@ri

Moikka, Pitää aina muistaa että pojat ovat yksilöitä. Se että sanotaan että pojat ovat kiinnostuneita vain ulkonäöstä on stereotyyppistä ajattelua. Jotkut pojat ajattelevat vain ulkonäköä, jotkut ajattelevat älyä ja jotkut kokonaisuutta. Jokainen on erillainen. Poikien mielestä hyvää kroppaa ei voi määritellä koska jokaiselle pojalla on oma mielipide hyvästä kropasta ja täydellisestä kumppanista. Kauneus on katsojan silmissä niin kuin sanotaan, jokaine npoika määrittelee mikä on kaunista ja mikä ei. Useilla pojilla tosiaan on ryhmä paineita esittää coolia ja kovista kun he ovat porukassa. Jos haluaa tutustua poikaan kunnolla, hänelle kannattaakin mennä puhumaan kun hän on yksin. Mukavaa kesää! :D

Juupajuu

Olet aika tekopyhä. Kiinnostutko itse ”rumemmista” pojista, yritätkö oikeasti sanoa ettet itse arvostele poikien ulkoasua mielessäsi?

Nimetön

ensin me varmaan ihastutaan ulkonäköön ja vasta sitten luonteeseen. Siis hyvällä ulkonäöllä herätetään huomio ja luonne hoitaa loput…

Hienomies

Siis, useimmilla pojillahan asia on niin, että seksuaalisuus on juuri heräämässä ja tietyt naisvartalon piirteet herättävät kiinnostusta. Muuten mieli on vielä aika lapsellisella tasolla vaikka ikää olisi 14-> ei olla kykeneviä seurustelemaan ja ajattelemaan yhtä syvällisesti kuin aikaisemmin kehittyvät tytöt. Toinen vaihtoehto on että halutaan näyttää rohkealta ja kovalta jätkältä puhumalla pervosti. Olen huomannut että monet käyttäytyvät ikäistensä poikien seurassa typerästi koska yrittävät tehdä vaikutukuksen eivätkä osaa ajatella itsenäisesti. Kahdenkeskeisessä keskustelussa ääliön kuoren alta saattaa paljastua aivan erilainen, usein itsestään epävarma persoona.

Se riippuu esim. iästä. Sitä kypsyy ikää myöten, eikä enää edes ajattele että kellä on paras perse tai isoimmat tissit. Mutta löytyy tietenkin sellasia poikia jotka ei ole tommoisia, mitä kuvailit. Poikien ns. ”naismaku” vaihtelee, toiset tykkäävät laihemmista tytöistä ja toiset isoimmista jne.

jani96

toi on aikalailla totta ja mä ainakin lisään tohon et se voi olla myös ujo persoona joka paljastuu et ei vältiks vai epävarma. mut siihen ulkonäköön mun oma mieli pide: on ihan kiva kattoo sinkkuna jotain koulun näteintä ja puhuu vähän rivoo kamujen kaa mut kyllä etin sen mun oman typyn(haaen koko ajan/yritän iskee). mitä pahaa te näette siinä et vähän on mieles tytöt. jos ei muuten niin tulkaa juttelee kun ollaan yksin se on paras aika esim. ruoka jono, tunnilla pari pulpetit,puh numero(kutsuu johonkin), kyllä näitä löytyy ja jos oot maalla niin pojilla on tyttöjen numerot ja toisimpäi…

Poika94

Ei välitä, kyllä meitä löytyy tästäki maailmasta :D. Itse en edes määrittele kaunista koska se fiilis kun joku näyttää hienolta vaan tulee aina.

Vastaa aiheeseen: Pojat?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top