Siirry sisältöön
12v girl

Eli siis tarvisin apuu mun ihastuksen kaa! Tässä vhä infoa jotta voitte kertoo mitä tehä:

Eli oon ollu siihen ihastunu 2lk asti (oon nyt 6lk). Se on siis poika (ja mä tyttö) ja oon aika pitkä eli oon sitä pidempi. Mut mä kyl oon saanu jo kaks kasvupyrähdystä ja en tiiä siitä mun ihastuksesta.🤷‍♀️

Ja molemmat ollaan brunei ja aika liikunnallisia ja nii… Mutta! Mul ei oo snäppii mut sil on. Oon kyl ottanu sen numeron luokkaryhmästä ja sillee mut ei olla viestitelty.

Ja koulus se välil vilkuilee mua ja sillee mut aina ku katon sitä ni kääntää katseen muualle. Ja ei puhuta hirveesti mut jos esim ku kiersin yks äikäntunti kattomas et läksyt on tehty ja sil oli väärin ja huomautin siitä ni se vaa vastas jotai sekavaa.

Ja nii ja en tiiä mitä pitäis tehä ku se on aina sen kavereiden kaa ja ois se outoo jos yhtäkkii mä vaa randomisti menisin juttelee sille.

NIIN VOISITTEKO KERTOA ETTÄ luuletteko että onko ihastunu muhun vai ei ja MITÄ MUN PITÄIS TEHÄ?!😊😮‍💨👽

Olisin kiitollinen jos joku osais auttaa.😫❤

12v girl

Yhyy kukaan ei tuu tänneeeeeeeee D:

🦋🧚‍♀️☀️jess

Mul oli toi sama tilanne viime vuonna.. en uskaltanu mennä juttelee, ni eihän siitä nyt oikee mitään tullu. Viestittelin joskus ja se sano ku kysyin et tuu vaa juttelee, mutten uskaltanu (tilannetta pahensi et se oli eri luokal) nii ni ehkä suosittelen, et oot sillee haluisin tutustuu paremmin, ja sit vaa viestittelet. Joskus jos saat sanottuu sil ihan mitä vaan, voit siitä jatkaa eikä se sit oo niin outoo. Jos tunnet vaik sen kavereita tai jotaan ni juttele niil ja sit ihastus on siin ja puhu sil myös. Tsemppii ja rohkeutta❤

🦋🧚‍♀️☀️jess

Nii ja en oo siis poika nii en oo nii hyvä

s [Osa nimimerkistä poistettu]

kannattaa puhua hänelle että sinulla on tunteita häntä kohtaan, olen terapeutin lapsi kyllä minä tiedän.😁

Siiiiika :D

Oon poika, 7-luokalla, ja tosta kuvauksesta päätellen kyseinen poika voi hyvinkin olla ihastunut. (Ainakin ite oon ihastunut yhteen tyttöön, ja ainakin kun se saa mut kiinni kattomasta sitä, katon vaan äkkiä jonnekin muualle :D) Niin ja suosittelisin vaikka ihan vaan alkuun jutella sen kanssa. Ja sitten kun oot kerännyt tarpeeks rohkeutta, voit vaikka hengata sen kaa välkällä. (Tosin nää neuvot tulee henkilöltä, joka ei ees oo pystynyt puhua kunnolla ihastukselleen jännityksen takia…. :P)

12v girl

Okeiiiii kiitos teille ihanille jotka vastasi mut oon vaan kerran tai pari huomannu et se kattoo mua… eli en oo ihan varma sen tunteista?

Ja toka ongelma on se, et se on aina välkällä sen kavereiden kaa hengaamassa tai pelaamassa jalkapalloo! Ja mä oon aina mun kamujen kaa ni joo…

JA EI! Mä en oo menossa mukaan siihen jalkapallopeliin! Oon surkee jalkapallossa eikä kukaan oikeesti koskaan syötä mulle esim liikassa! (Paitsi mun kaverit ofc! :3)

Ja oon siis tän keskustelun aloittaja! (Jos joku ei tiennyt) JA OLISIN KIITOLLINEN JOS MAHD MONI KERTOIS OMIA VINKKEJÄNSÄ!❤️❤️❤️

Feeniks

Yritä vaa kattoo sitä suoraa silmiin ja kato mitä se tekkee esim. jos se hymyilee ni ihastunu.

Varjo

1. Lataa snäp
2. Lisää se kaveriksi
3. Kysy mitä tuli läksyksi
4. Kun saat tehtävät odottaa hetki
5. Kysy apua häneltä
6. Jos hän auttaa siinä on kaksi mahdollisuutta
– hän tykkää sinusta tai on hyväsydäminen
7. Kysy suoraan
8. Jos ei älä huoli kyllä löydät vielä jonkun
9. Jos kyllä, onnea löysit henkilön joka tykkää sinusta

Vastaa aiheeseen: POJAT AUTTAKAA PLS

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top