Siirry sisältöön
Tyttö

Kelpaanko kellekkään: Oon 14.v, mulla on pitkät, vaaleat hiukset melkein lantiolle, ne on ihan suorat, tuuheat ja tasapäiset. Mulla on vaalea iho ja siniset silmät, ja mulla on akne muttta oon lääkekuurilla eli finnejä on ehkä 3 samaan aikaan, mutta ne jää kulmakarvoihin yltävän otsiksen alle.

Mä oon aika laiha, mulla on tiimalasivartalo ja tavallaan aika hyvät rinnat,ei mitkään ULTRAMaeGABOOBSIT. En oo hirveen urheilullinen ja oon paljon koneella. Mä oon ”julkkispihkassa” PewDiePiehen, siihen ruotsalaiseen youtubetähteen, joten toivottavasti se ei häiritse. Mulla on hyvä keskiarvo ja panostan kouluun, joten en vain ehdi aina kaikkialle. Käyn partiossa ja näytän aika seksikkäälle siinä partiopuvussa (sininen hame vähän polvien yläpuolelle, sini-valkoinen paita, valko-sininen huivi kaulassa ja jotkut Jännät siniset kengät) tai ainakin pojat sanoo niin (juuoonpahis 666). Oon luonteeltani vähän seko ja pihalla, ja välillä saatan puhua sivu suuni, mutta pääasiassa oon ihan OK tyyppi. Oon aikamoinen Japanihömpöttäjä ja se näkyy mm siten että pidän lähes aina Death Note-toppia.

Juu, eli olenko haluttava tai semmonen uknow, hyvä D:

joku random??

Yleensä tykkään semmosista joilla on ruskettunu iho sllee ei paljoo mutzsllee hyvin ihan hoikat tytöt ei kiinnosta oikee.

Vastaa aiheeseen: POJAT, help >3<

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top