Siirry sisältöön
KarjalanSyrjällä97

Heissan.. Mulla on pitkään ollu jo pientä taipumusta bi- tai ’jopa’ homoseksuaalisiin ajatuksiin. Niimpä mä oon miettinyt että kun tytöt ja pojat vaan tapaa jossain ja siitä ehkä tulee botain, että miten pojilla sitten? Jos itse alkaisin iskemään ketään poikaihastustani, luultavasti koko pikkukylän vihat saisin niskaani. Miksi homous on niin suuri tabu varsinkin nuorten joukossa?? Sitä selitetään kuinka aikuisia ollaan eikä voida kuitenkaan sitä ymmärtää ettei toisten seksuaalisuutta voi muuttaa.
Miettikää pojat konkreettisesti jos joku poika alkaisi teitä iskemään, mitä sanoisitte? Onko mulla toivoa, vai pitääkö tyytyä yksipuolisiin ihastuksiin?

Jos joku vaivautui lukemaan ja ymmärsi edes jotain, niin kiitos..

Tyttö

Siis mä oon tyttö, mutta huvikseni vastaan, kun tuon vaivauduin lukemaan. En tiedä. Itse ainakin jos joku toinen tyttö tulisi minulle tunnustamaan olevansa ihastunut minuun ensi reaktio olisi varmaankin suoraan sanottuna hämmennys ja ehkä jopa inhoa. Ei siin mitään pahaa oo jos se on muhun ihastunut, mutta mä luulen, että voi olla aika lailla epätodennäköisempää saada vastakaikua, jos on ihastunut/rakastunut samaan sukupuoleen. Mulla itsellä ei ainakaan ole mitään homoja/lesboja/bi seksuaaleja vastaam.

J3H

Ensiksi hyväksy se mitä olet. Sano joskus ääneen itsellesi että olet homo. Se on vaikeaa, vaikka kuullostaa helpolta, koska jos sinulla oli samanlainen lapsuus kuin minulla, sana ”homo” oli enemmänkin kirosana, pilkkasana, kuin ihmisen suuntauminen.

Voin sanoa, ettei se ole loppujen lopuksi mikään suuri synti tai tabu. Suurin osa hyväksyy sen, ja suurin osa jopa ylistää homoja. Joten älä huolehdi, sinulla on aina joku joka tukee sinua.

Ihastus on samanlaista, oli kyse sitten tytöstä ja pojasta, tytöstä ja tytöstä tai pojasta ja pojasta. Aina kannattaa yrittää, jos uskoo toisen osapuolen olevan homo, mutta jos olet varma siitä, ettei kyseinen ihastus ole homo, silloin suosittelen jatkamaan eteenpäin päästen tyypistä yli.

Sinä tiedät mitä olet, mutta pelkäät muiden ihmisten mielipiteitä. Se on ymmärrettävää, mutta muista, että homoseksualisuus on paljon hyväksyttävämpää kuin pari vuotta sitten. Jopa sinun ystäväpiirissä on niitä, jotka pitävät ja rakastavat sinua, olit sinä sitten mitä tahansa. Luota heihin, koska sinä saat heiltä lisää itsevarmuutta, mitä sinä tarvitset tässä vaiheessa.

Toivon todella paljon hyvää sinulle, toivottavasti kaikki päättyy parhain päin! :)

Nimetön

Mä tiiän vaa et et missää nimes ohita jtn pihastusta sen takii et sä pelkäät mitä muut aattelee!! Jos sä oikeesti oot ihastunu johonki ni älä salaile turhan pitkää! Jos se on muille jotenki vaikeeta ni se on niiden ongelma!!

J3H

Vastaan edelliseen nimettömään viestiin:
Viestisi perusteella oletan sinun olevan hetero?

Tietenkään ei ikinä pitäisi ajatella muiden mielipiteitä, mutta tässä tapauksessa se on kannattavaa. Kun heterot pohtii sitä, uskaltavatko he kertoa tunteitaan jollekin, he pelkäävät ainoastaan sitä asiaa, jos saa pakit tai ihastus kertoo muille ja alkaa nolottaa. Homot tai lesbot kun kertoo, niiden pitää kaiken sen lisäksi pelätä, että jotkut rasistiset pikkupellet tulee kiusaamaan, jopa hakkaamaan maan tasalle.

Heteroiden on niin helppoa sanoa, ettei pidä miettiä muiden mielipiteitä, koska he eivät yksinkertaisesti ymmärrä mitä kaikkea homoilla/lesboilla on pelissä, kun he ovat ”rohkeita omia itseään”.

Ihmiset, jotka valehtelevat muille oman henkensä tai hyvän olonsa vuoksi, he ovat selviytyjiä.
Ihmiset, jotka valehtelevat itselleen, he ovat tyhmiä.

boy

joo oon ihan samaa miettiny ! ite oon kans homo ja voisin kyl suostuu jos joku poika kysyis et alaks olee tai jotaa.

hetero

En vastusta tai väheksy ihmisten seksuaalista suuntautumista!!! Se on julmaa jos joku niin tekee.. Ei voi pakottaa toista ajattelemaan toisin, sillä se toisi kaikille surua :(

random1234

nosiis mun mielestä siinä ei oo mitään pahaa ja se on jokaisen oma asia, pitääkö tytöistä vai pojista ja mun mielestä jokaisen tulisi se hyväksyä! munkin kaveri kertoi tai oikeestaan tunnusti olevansa bi ja se ei mua yhtään häirinny, koska oltiin sentäs tunnettu ihan ihan pienestä saakka! jokainen tavallaan ja ehdoillaan, mutta tunteitakaan ei kannataisi alkaa peittelemään! kokemusta on ja se johtaa vaan paljon pahempiin asioihin! en nyt tiiä että edellyttikö tää mitään mutta toivottavasti autttaa eteempäin:)

Tyttö 00

Mullakin on taipumusta bi:hin. Kyl pojat kuitenkin vie voiton. Niinku on josku tultu ajateltuu et ”vitsi mun kamu on kaunis”

moi:)

Homoseksuaalisuus tarkoittaa seksuaalista suuntautumista, jossa yksilön seksuaalinen kiinnostus ja/tai romanttiset tunteet kohdistuvat pelkästään tai ensisijaisesti hänen omaan sukupuoleensa. Naisten homoseksuaalisuutta kutsutaan myös lesboudeksi.[1][2]
Eräiden kaksostutkimusten mukaan homoseksuaalisuuden heritabiliteetti on miehillä noin 40–50 prosenttia ja naisilla noin 20–50 prosenttia. Ympäristötekijöistä homoseksuaalisuuden esiintymiseen vaikuttavat ei-jaetut tekijät, joskin naispuolisten homoseksuaalien kohdalla myös jaettu ympäristö saattaa olla merkittävässä roolissa.[3] Toisissa tutkimuksissa on saatu pienempiä ja hyvin vaihtelevia yhdenmukaisuuksia välillä 5–60 %.[4]
Miesten ja naisten homoseksuaalisuuden etiologia näyttää olevan erilainen, sillä erimunaisten kaksosten osalta yhden kaksosen homoseksuaalisuus on yhteydessä toisen kaksosen kohonneeseen homoseksuaalisuuden todennäköisyyteen ainoastaan silloin, kun he ovat samaa sukupuolta.[3]
Kaksostutkimuksia on arvosteltu vinoutuneisuudesta, sillä ne ovat perustuneet vapaaehtoisuuteen. Todennäköisesti ne kaksosparit, joissa molemmat osapuolet ovat homoseksuaaleja, ovat olleet halukkaampia ilmoittautumaan kuin sellaiset, joissa vain toinen osapuoli on homoseksuaalinen.[4]ladyboy on mies mutta leikkii naista[osa tekstistä poistettu]

Nimetön

Älä häpeä homoisuuttasi , mutta kuuntele muidenkin mielipiteitä

Jippe

Minull oli poikaystävä. Juteltii, kisailtii, pelailtii. Tavattii usein, oltii kaverita. Sitt hää kerto olleesa jätkän kaa sillee ja pussailleesa ja muutaki… kokeilin sitt hänen kaa.

Oltii suhteess 1 1/2 vuotta. Sillo näin miessuhteit, jätkäparei. Sillo aloin näkee ja ymmärsi mikä o totta.
Olin nähny vaa kiiltokuvii… Todellaki oli mielen ongelmii paljo, viinaa käytettii paljo, petettii, huumeitki käytettii ja itsareita tehtii.

Koin ett mull oli valheltu. Peitetty mediass, setass, prideiss ja ne ei kertonu faktoi mitkä ny tiesin ittekki.

Meill oli katkonainen suhe. Ei tahottu ja tahottii. Joskus tuli raju riita. Inhosin itteeni. Inhosin mei suhetta. En ikinä rakastanu hänt eikä hää minuu. Meill oli vaan sex. Hään vaan halus ett mä teen hänelle kaikkee ja mull hän ei tehnyy mitää.

Mull oli ollu aikasemmi tyttöökaveri ja olin rakastanu häntä. Ikinä ei tullu poikakaverin kaa sellast onnee. Olin pettyny ja petetty. Aloin inhoo ja vihaa homoiluu. Minuu oli narrattu.

Lopppu tuli kun sanoin hyvästit jätkäkaverill.

Enn oon ainut homiluu joka on pettyny ja alkanu inhoo homoiluu. Koska mä nyt tierän mitä se todell on ja oon sitä mieltä ett m+n on ainoo ok suhe.

Minull petti mielenterveys. Maseenuin rajust.

Oon toipunu ny.
Oon kattonu entisen homon Ari Puonti- juttui intteriss. Iha oikees hää on

Moikkis

Vastaa aiheeseen: Pojat: homous!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top