Siirry sisältöön
jani96

ei oikeen tuu mieleen missä kysyisin.
mitä tytöt tykkää jos jätkä olis posliini(kokonaan)??kommentoi jos ei kokonaan ni millai

pojat miten te saatte tän ”peitteen” pois päältä helposti. mua ei oikeen kiinnostais käyttää sitä köske se on häiritsevää

Cha cha cha

No mikäs siinä ihan sama se miulle olis ;P

Nimetön

Mun mielestä ei jätkä saa olla kokonaan posliini, pitää olla vähän macho, ei saa olla liian naisellinen ja täysin posliinia. Ei tietenkään liikaa, mutta ei nyt täysin ilmankaan. Mutta jos tykkäisin ja välittäisin jätkästä oikeesti, en usko että sillä olisi loppupeleissä juurikaan merkitystä!(:

Nimetön

posliini on aina parempi – tytöillä ja pojilla. hyivittu joku puska

tosi-jätkä

Olen 16 vee poika, ja kokonaan posliinia. (Ajan myös varpaat ja korvantaukset.) En voi sietää karvoja. Navan kohdalla tosin minulla on karvainen kolmio joka ikään kuin muistuttaa siitä miten hyvä olen matematiikassa. :) Urheilen, syön kauroja enkä kiroile. Minulla on lihaksia, mutta synnynnäisen vian takia minulta puuttuu oikealta alimmainen vatsalihas. Selässäni on myös iso luomi ja olen ympärileikattu. Kelpaisko? ;)

jani96

hei tosi jätkä. miten leikkaat karvat veke??

Poika -95

No karvat nyt voi leikata vaikka saksilla jos ei omista trimmerii (kuhan vaan muistaa pestä ne käytön jälkeen).

98tyttöw

saksilla juu kyllä tytöt teit ymmärtää:D mut nii einy mikä posliini missää nimes jja niiku intiimi alueetki ni siistittynä:)

Inkunen

No ei sillä hirveest nyt oo väliä :P Mut ei jätkä saa kokonaa posliini olla, kyllä pitää pari kolme rintakarvaa ainaki olla

tosi-jätkä

No ajan ne pois yläkerrassamme asuvan isoenoni partakoneella ja nenäkarvatrimmerillä. Ja pienimmät nypin pinseteillä. Olishan se inhottavaa jos yksikin rintakarva paistaisi ällöttävästi paidan läpi! Kaveripojallani on noin kaksikymmentäviisi rintakarvaa ja ne saa minut melkein oksentamaan! D: P.S Navan kolmion karvoituksen reunat tasoitan kynsisaksilla ja harvennan nyppimällä jottei pääse liian tuuheaksi;)

mäwa.

ite tykkään sillee et jätkällä on karvotusta, sitse on enemmä semmone miehekkäänpi :D mut ei kummiskaa mikää semmone kauhee pusikko sielä.

jani96

mites sit jos on tatska rinnuksil sydämmen ylä puolella?? miten sit pitäis olla vai onko samat ohjeet??

Jätkä1992

Mä oon 26v jätkä ja oon ihan kokovartalolta posliini eli oon sheivannu ihan kaikki ;) En vois ees kuvitella et kasvattaisin karvat takas hyi! :D Mä oon siit asti sheivannu pallikarvoi myöte kaikki vekee ku 15v alko palleis karvoi olee.

Mun mielestä myös muijan pitää olla täysin posliini! :) Mut jos mul synkkaa jonku tytön kaa tosihyvin, ni eipä sil karvotuksel oo merkitystä siin vaihees. Koska se on tärkeintä että tuut sen tyttö tai poikakaverin kaa toimeen hyvin! :)

Mä oon ite Bi-jätkä voin sen sanoa hyvällä omallatunnol Ei se tee musta yhtään huonompaa ihmistä ku kukaan muukaa, vaikka oonki bi-seksuaali ja panen välillä jätkän kaa.

Vastaa aiheeseen: POJAT JA TYTÖT JÄTKIEN KARVOITUS

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top