Suklaalover

Moi! Mua mietityttää, että mikä siinä on, ettei (ainakaan meiän luokan) pojat ja tytöt voi olla kavereita, vaan aina se jostain tulee, että ootko ihastunut tohon kun olitte samassa joukkueessa vaikka liikassa. En vaan ymmärrä. Haluisin hengata poikien kaa paljon enemmän, koska monesti mun mielestä tytöt on ihan idiootteja, mutta en vaan haluu kuunnella sitä, että oottekste joku seurustelupari nytten. argh… Mun mielestä pojat vaikuttaa paljon kiinnostavemmilta ja rennommilta, kuin tytöt.

Kata, verkk@ri

Moi!
Et ole ainoa joka on huomannut tämän. Se on inhottavaa, että oletetaan että ollaan joku pari jos hengataan yhdessä.

Usko pois, että kyllä se iän myötä helpottaa. Lukiossa ei enää ihmetellä jos tytöt ja pojat on kavereita. :)
Iloa syksyyn! -Kata <3

ElleN

Oon huomannut saman asian. Tänäänki vaan katoin kun yks meidän luokan poika pelaa Geometry Dashia ennen uskonnon tuntia ja sitte tulee vaan yks toinen poika ja kysyy siltä et Hei onks ElleN kiva? ! Pari meidän luokan tyttöö joiden kaa en oo ihan parhaita kavereita vaan ottaa muhun kolme metrii lisää etäisyyttä.

Häh?!

Azzie

Olen samaa mieltä. Se on ärsyttävää, kun ei muka voi olla pelkästään ystävä vastakkaisen sukupuolen kanssa. Miksi aina pitäisi olla ihastunut, että voi viettää aikaa yhdessä? Melko hölmö ajatus, yhtä lailla sitä voisi ihmetellä, voiko esimerkiksi kukaan lesbo olla vain ystävä naisen kanssa, mutta jostain syystä tämä koskee aina tapausta, missä mies ja nainen ovat ystäviä.

Vastaa aiheeseen: Pojat ja tytöt vaan kavereita.
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.