Siirry sisältöön
Susi Tyttö

Moi

Oon 12v tyttö joka harrastaan viulua ja pianoa.Pitkät ruskeet hiukset,siniset silmät ja vähän pyöree.Oon ollu 2 suhtees ja pojat on aina jättäny.Oon henkisesti jo 14 vuotiaan tasolla :D.Mä oon poikamainen ja mun kaikki kaverit on poikii paitsi 1.Välillä airsoftaan.Oon mukava ihminen joten en tajuu miks pojat on jättäny.Toivon et joku ymmärtäis mua.
Toivoisin tälläistä poikaa: mukavaa,miellyttävää,hauskaa,uskollista ja kivaa ihmistä.Ikäraja olis 10-14v.Toivon et joku vastais tähän.

Susi Tyttö

Susi Tyttö

Hei taas

Lisään vielä oon noin 164cm,kristitty,luonteeltani kiva,autan mielelläni ja uskollinen

Susi Tyttö

P14

Jos sä tosissaa sanot et oot ”14 vuotiaa tasolla” nii miks sää tämmösiä pistät [osa tekstistä poistettu] sitku oot neljätoista nii et todellakkaa ajattelis tehä tämmöstä. taputan facepalmaan ja lopetan:D

Vaikutat ihan mukavalle tyypille.

Mie

Hei,
Ensinnäki oon tyttö joten siinä mielessä en ole kiinnostunut ja pakko sanoa että sulla on hyvät harrastukset, itelläki samat :D

Mutta mietin vaan että millä perusteella luokittelet itsesi henkisesti 14-vuotiaaksi? Onko OIKEESTI testattu (ei siis mikään nettitesti vaan oikeesti) vai oma/kaverin päätelmä??

Toiseksi, etsitkö poikaystävää vai kavereita? Pakko sanoa että kaikilla tuntemillani ihmisillä on ikävuosien 10-14 välille mahtuu monenlaista ihmistä, esim. 10v on mielestäni yleensä täysin lapsi, kun taas 14-vuotiaan voi yleensä luokitella nuoreksi. Välille mahtuu monenlaista enemmän tai vähemmän kehittynyttä yksilöä, mutta mielestäni seurustelun kanssa voisi odottaa vielä. Toki voit pitää minua vanhanaikaisena ja se on ihan okei, mutta mielestäni seurustelu 10-vuotiaan kannsa ei ole seurustelua.
Se, että olet poikamainen on ihan okei, niin minäkin. Äläkä missään tapauksessa muuta itseäsi muiden takia! Se oikea tulee vastaan joskus ja hyväksyy sinut sellaisena kuin olet.

Sitten vielä kommentti kommentoijalle, joka väittää, etteivät 14-vuotiaat laita tällaisia. Mielestäni olet väärässä, olen nähnyt useampia vastaavia/samantyyppisiä.

tyttö14v

Moi. Ei oo mitään järkee pistää tällasta keskusteluu tänne, koska Se vaan laskee sun itsetuntoo. Oo ihan oma itses vaan. Ja sit siihen, että millä perusteella oot henkisesti 14 v tasolla? Kyl 12 veellä on Viel paljon juttuja kokematta ja tietämättä. Niinku on 14 vuotiaallaki. Oo ihan rauhas Tää vuos Viel alakoululainen ihan kunnolla :D Kyl Sä ehit olla sitten teini-ikänen kun sen aika on.

Toppanen :)

Vaikutat tosi kivalta ja oisin kiinnostunu kai… :) :D

Susi Tyttö

Moi

Kiitti kaikille jotka on vastannu.Ja se et oon ”14 vuotianaan tasolla” on mun ja mun kavereiden päätelmä.Mul on 3 14 vuotiasta kaveria.Mä etin poikaystävää ja kavereita.Kaikki ei voi olla samaa mieltä ja mä kunnioitain kaikkien vastanneiden mielipiteitä.

Susi Tyttö

Vastaa aiheeseen: Pojat kiinnostaisko?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top