Siirry sisältöön

pojat: miksi jotkut ei vaihda uikkareita muiden nähden tai tule saunaan

Poika6luokal

Aika moni koulun/partion uinnilla ei vaihda uikkareita muiden nähden vaan peittelee kauheesti jalkojenvälii. Ei tule myöskään muiden kanssa saunaan. Ite käyn normaalisti muiden kanssa saunas vaikka karvoja tuli jo vitosel.

Matalaäänine15vpoika

Samaa oon mäki miettiny. Voisi ajatella, että joillakin on paineita tai ovat vaan niin ujoja omista peniksisrään. Välttämättä kaikille ei ole käsitystä alastomuuden normaalisuudesta. Ei muuta.

ei näin

Oikeesti ihan helvetin hyvä kysymys, oon itteki miettiny samaa. mulla viime kesänä oli muutama kaveri kylässä ja sitte lämmitettiin sauna. Mää ja toinen niistä kavereista käytiin ihan normaalisti saunassa, mutta se kolmas, kävi suihkussa meidän jälkeen. Empä tiiä kai ne vaan häpee itteensä jotenki.

Ketsuppi

Moi! Itse en ole poika, mutta olettaisin, että heitä pelottaa muiden reaktiot ja mielipiteet, esim. jos ei ole vielä kehittynyt niin paljoa/on paljon karvoja/muuten vain epävarma. Sama juttu tytöillä – joillekin ei ongelmaa vaihtaa vaatteet muiden edessä, toisille se on todella ahdistavaa. Toivottavasti oli apua 💞

Saunamajuri

Noh niillä on lyhyet ja karvattomat kikkelit. Oli mullaki jo karvat ja 15cm ku menin kutoselle enkä oo peitellyt uimahalleissa :)

Vastaa aiheeseen: pojat: miksi jotkut ei vaihda uikkareita muiden nähden tai tule saunaan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top