Siirry sisältöön
Näkymätöntyttö

Minkälainen tyttö teille kelpaa? Kaikki mun kaverit on seurustellu ja monet onki jonku kaa nytki. Mulla on tosi orpo/ yksinäinen olo, ku kukaan poika ei edes kato muhun päin. Mulla on vaaleanruskeat, hieman yli olkapäihin asti ulottuvat hiukset ja siniset silmät. Oon 164cm pitkä. Rakastan koiria, laskettelua, kitaran soittoa, laulamista, ja ylipäätänsä musiikkia. Kelpaanko koskaan kenellekään? Help!:)

John

Miksikäs ei, löytyishän sulle montaki henkilöä tolla kuvauksella. Rohkeesti vaan ettimään ja tutkimaan, kyl sieltä jostakin löytyy se oikea ihan varmasti. :)

Nimetön

Itselläni on vähän sama ongelma. Paras ystäväni seurustelee ja vaikuttaa onnelliselta ja pojat ovat kiinnostuneita monista muista luokkamme tytöistä, muttei minusta. Olen 155 cm, 14 vuotias, minulla on paksut, kiharat ja vaalean ruskeat hiukset ja minulla on mielestäni mukava persoonallisuus. Silti olen hiukan ujo ja haluaisin tutustua poikiin. Tai haluaisin edes kaveri poikia. Mutta ketään ei kiinnosta. Olen kuitenkin tottunut tilanteeseen.
Nyt olen vihdoin alkanut ajattelemaan: Mikä kiire minulla on?
Suurin osa tämän ikäisenä aloitetuista suhteista ei kestä ja hei, minulla on kaikki aika maailmassa joten nautin nyt vapaudesta vielä kun voin. Kyllä se minuakin välillä harmittaa, kun muill on joku, mutta oletko kuullut tätä:
Pojat nappaavat ensiksi puun alimmat omenat, jotka näyttävät kiiltävimmiltä ja parhailta. Korkeimmalla olevat omenat tuntevat silloin olonsa yksinäisiksi ja hylätyiksi. Mutta joku päivä tulee sellainen poika, joka on tarpeeksi rohkea kiipeämään ylös asti ja löytää sieltä sen kaikkein maukkaimman h´ja parhaan omenan.
Siihen voi toki mennä aikaa, mutta olen varma, että jopa me tällähetkellä erakot löydämme jonkun meidän arvoisen.
Minkä ikäinen muuten olet? Jos olet ikäiseni, suosittelen odottamaan minun laillani. Mutta jos olet vanhempi, niin silloin myös sama ohje. Maailmassa on monta miljardia ihmistä. Kyllä joku niistä on sinulle oikea. (:

näkymätöntyttö

Oon 13. Kiitos tosi paljon! Ehkä mulleki vielä joku löytyy… :)

näkymätöntyttö

Oon 13v. Ja kiitos, ois tosi kiva tavata joku mukava poika, joka ei aina pelkästään ajattelis ulkonäköö… Ehkä mulleki tulee vastaan joku ihana tyyppi, joka välittää musta… Jos joku poika välittää tytöstä, joka rakastaa moottoripyöriä:)

Vastaa aiheeseen: Pojat, minkälainen tyttö on ihana?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top