Siirry sisältöön
mitäpä tässä..

Eli olen heinäkuun lopulla 13 täyttävä tyttö ja oon tällänen
laiha, lyhyet vaaleat hiukset, tummansiniset silmälasit, noin 150cm pitkä, pisamia ja luomia jonkin verran, sini-virheet silmät, käytän yleensä ripsiväriä ja puuteria
ja otsikko?

keskustelun aloittaja

Ja vähän lisäselkkausta tuohon kuvailuun. En varsinaisesti harrasta mitään, mutta tykkään esim. vaatteista, eläimistä, piirtämisestä, joistakin urheilulajeista.
Olen uskossa, mutta en puhu uskostani kellekkään muille kuin uskossa oleville ystävilleni.
Pukeudun yleensä värikkäisiin vaatteisiin ja yritän olla mahdollisimman tyylikäs.
Rintani eivät ole kovin suuret, eivät juuri näy paidan alta (paitsi jos on vain tiukka toppi päällä)
Olen luonteeltani huumorintajuinen,luotettava,välittävä ja vilkas.
Joskus on todella huonoja päiviä ja tuntuu että haluaisin kuolla, mutta se ei näy kovin paljoa ulospäin. Haluaisin poikaystävän johon voisi luottaa, joka välittäisi, olisi huumorintajuinen ja uskollinen. Ja sellaisen jonka kanssa voisi olla ihan oma itsensä eikä tarvitseisi esittää yhtään mitään.
Kiitos olen puhunut :)

Poika 19v (95)

No et kuullosta yhtään huonolta. Tuleva poikaystäväsi on oltava tollasest hyvin tyytyväinen ;)

Mutta et sen oikean etsimisessä ei kannata kiirehtiä, kyllä se oikea löytyy kun sitä vähiten odottaa :) se voi olla vaikka joku kaveri jonka oot tienny vuosia ja siitä tulisikin jotain ;)

Oman kultani löysin randomi.fi:stä kun molemmat oli vähä allapäin enkä yhtään aavistanut että siitä tulisi ikinä mitään. :)

Eikä kannata olla liian nirso, et jos joku mukava poika ei ookaan se komein. Kun ne ”komeet” välittää YLEENSÄ (ei aina) enemmän itestään ja siit ulkonäöst kuin siitä luonteesta.

Tämä viesti sopisi moneen muuhunkin viestiketjuun. Ja anteeksi kun luin ihan ton ekankin viestin kun se tänne ilmestyi mutta olin liian väsynyt kirjottaan sillon. Hyvää kesän jatkoa! :)

Nimetön

et ole,olet aivan mahtava

Vastaa aiheeseen: pojat oisinko ihan hirveä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top