Siirry sisältöön
Anna

Haluan tietää, onko minulla mitään mahdollisuuksia saada koskaan poikaystävää… Olen 14-vuotias tyttö, olen hieman yli 170cm pitkä, minulla on lapoihin asti olevat ruskeat hiukset ja minulla on silmälasit. En ole mikään laiha, mutten kyllä ole mikään lihavakaan. Minulla on vain leveähkö lantio, siksi olen hieman ylipainoisen näköinen. (on minulla muutama liika kilo, mutta ei liikaa kuitenkaan) Olen luonteeltani todella energinen, ehkä jopa ylienerginen, humoristinen, äänekäs, ystävällinen, ymmärtäväinen, iloinen, elämän haluinen ja innokas. Olen myös laiska, koulunkäynti ei aina kiinnosta, mutta en ole mikään ”kovis” vaan olen ennemminkin se kiltti maalaistyttö. Erotun joukosta vaatteillani ja luonteellani, jonka takia kerään paljon halveksuntaa jne, siksi kukaan ei oikeastaan pidä minusta… Minulla on erikoiset mielenkiinnon kohteet ja olen hieman outo muutenkin, mutta siitä ei sen enempää. Harrastan ainoastaan jousiammuntaa liikunnalisena harrastuksena.
Onko minun mahdollista saada koskaan poikaystävää, olenko kiinnostava mitenkään? :/

Nimetön

Tietysti on! Jokainen on kaunis omalla tavallaan, olipa minkä näköinen tahansa. Kyllä joku varmasti pitää sinusta.

uskoisin

Itsekin olen outo, ja tarkoitan sitä. Oikeastaan välillä säikähdän itsekin omaa erilaisuuttani. Mutta; ole oma itsesi, itse yritin vaikka kuinka kauan esittää jotain muuta ja meinasin seota, koko ajan ajattelin että mitä ”normaali” ihminen tekisi tässä tilanteessa jne.
Tiedän, että tätä on jankattu sinullekin vaikka kuinka kauan, mutta ole oma itsesi, aina. Et voi olla muu kuin olet. Teet virheitä, mutta niin tekee nämä massaan sulautuvat ”normaalitkin”.
En usko, että voit tehdä vaikutusta poikaan esittämällä. Et koskaan tule olemaan samanlainen kuin muut, koska kaikki ovat yksilöitä, erilaisia toisiinsa nähden, mutta silti olemme yllättävän samanlaisia kaikki. Ihminen, joka ei hyväksy sitä, ei tule pärjäämään elämässä.
Olen varma, että tulet löytämään itsellesi oikean pojan. Sinulla on ehkä oudot kiinnostuksen kohteet, mutta varmasti löytyy sellainen poikakin jostakin. Maailma on täyttä miehiä, ja voin luvata, että jossain on joku, joka rakastaa sinua enemmän kuin mitään :).

Itsekin kohta 14vuotias tyttö, kiinnostuksen kohteet: historia, henkiset, psyykkiset ja fyysiset sairaudet (etenkin anoreksia, skitsofrenia ja erilaiset mielenterveysongelmat), kirjat, politiikka, Johanneksen ilmestyksen tutkiminen jne.

Tsemppiä sulle!

Nimetön

Kyllä sulla on mahdollisuussia.Jossain on poika jolle sä oot unelmien tyttö ja maailman kaunein :)

Vastaa aiheeseen: Pojat, onko minulla mahdollisuuksia?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top