Siirry sisältöön
Apua!

Pojat, onko tytön painolla väliä? Entäs jos sillä on mahaa? Mä ite oon vähän isokokonen, ja haluaisin tietää, onko painolla pojille väliä.

EETU95

Ei sillä painolla sinänsä väliä ole, kunhan ei paina jotai päälle 100kg. Ja kyl edelleenkin se luonne ratkaisee, eli jos oot hyvä tyyppi niin eiköhän se paino ongelmakin unohdu :)

Nimetön

riippuu pojasta ite en oo nii painon perään vaan ryhdistä ja luonteesta ylensä katton

Niinpä

Itse olen miettinyt tuota samaa.

Eipä oikeastaan

No eipä sen kummemmin, kyl pitää vähän olla mistä pitää kiinni :P Kunhan ei nyt ihan oman painon yli mee. Ei mulle esimerkiks oo mitään väliä jos on vähän mahaa, ei merkkaa. Se riippuu henkilöstä luulisin.

Ansku

en ole poika, mutta oon itsekin hieman isokokoisempi ja ikää löytyy jo 19v. ja näin kokemuksella voin sanoa että viimeistään yläasteen jälkeen ne pojat alkaa kiinnittää ihastuessaan vähemmän ja vähemmän huomiota tyttöjen kokoon, ja jos jotkut vielä kiinnittää niin ne ei todellakaan ole sun arvoisia :D
Itsekin olen seurustellut monen eri kokoisen pojan kanssa (on ollut ohuempaa ja paksumpaa) enkä mä niissä ole siihen kroppaan ihastunut vaan luonteeseen.

oletko ite minkä ikäinen?

Moimoi

Ei todellakaan ole! En ite oo mikään hirveen pyöree, päinvastoin, alipainone. Mutta ite ainakin tykkään tytöistä, joilla on vähän lihaa luittensa päällä… Ei se oo kaunista ku luut törröttää ihon läpi

Apua!

Olen itse 13 vuotta

Mie vaan..[erottuva nimimerkki, right? : D]

Ei todellakaan, ainakaan itselleni. Tosi monet pojat nykyään vaan tuntuu olevan tosi pinnallisia ja ulkonäkökriittisiä. Ulkonäkö kun ainakin itselleni on vain sen kymmenen prosenttia siitä kokonaisvaikutelmasta minkä tytöstä saan.

-mv97

Nice

Kivaa lukee näitä kommentteja täs keskustelus. Nyt minäkin tiedän, että ei tarvitse aloittaa mitään hirveetä laihdutusta vaan kyllä mustakin joku joskus tykkää?

minä

No on sillä väliä!! Pitää olla semmonen hoikka ja sexyinen ja isot rinnat ja iso perse (siis ei läskii)ja sillee.Älkää ny vittu ruvetko valittaa tää o vaa mun mielipide.Ja on luonteelki välii.

Vastaa aiheeseen: Pojat!! Onko paino pahasta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top