Siirry sisältöön
tyttö94

Kertokaa mihi te ite tytöis ihastutte/rakastutte. Tiiän et jokane tykkää erilaisit, mut niiku sanoin mist te ite tykkäätte tytöis :))

Nimetön

No totta kai on ihq jos on reipas luonne ja uskaltaa avata suunsa. Koolla ei ole väliä, mutta no tuota noin ehkä monet ihastuu helposti jos tyttö on pyöreämuotoinen ja hänellä on isot. Onha se kiva juosta pyöreiden pakaroiden peräs! XD No joo, mut kyl luonneki ratkasee. Isot pakarat, hah haa… :)

santeri

No mun mielestä sen pitäis olla sellanen joka on rehellinen vaikeissakin asioissa uskaltaa sanoa oman mielipiteen ja huumorintajunen että sitte sen pitäis olla vähäsen tiukka ettei se päästä meitä poikia retuperälle eli huolehtii pikkasen omasta ihastuksesta ja hitusen romantiikkaa siinä tärkeimmät. Valitan ulkonäöstä en osaa sanoa mulle käy jokainen olkoot sekarotunen tai näyttelyrotu. Ihan sama. Toivottavasti näistä vinkeistä oli oiloa

Nimetön

Rehellinen, luotettava, hyvän näkönen kaikinpuolin :)

jani 96

semmonen sopivan lyhyt ei liikaa ja luonne.
ja voisi olla vähän muotoa

Asperger

Ite rakastuin luonteen perusteel, vaikkei tyttöni sillo mitenkää nii erityisen hyvält näyttänykkää, mut kyl si o se ulkonäkökin tullu hänes esille ny myöhemmi, ihastuin ku hän o hiljane, rauhallinen, kiltti/mukava, vähä ujo ja huumorintajunen, eikä mikää pervo.

We like people for their quantities, but we love then for their defects.

Nimetön

minulle pitää jostain syystä olla vähän näköäkin, ei muuten vain josain syystä innosta.
Ei tarvi olla semmonen huippumalli (jotka ei näytä miltään)
van semmonen omaan silmään pistävä…
Tietysti luonne on sitä edellä

Individed

Pro personarum, sanon minä. Eli sisin ensisijaisesti. Toki kauniit kasvot vetävät ensimmäisinä puoleensa, sen jälkeen itse henkilö. Bonuksena tietty muut ruumiillisuudet… :)

Minä vaan

No mä tykkään ainaki semmosista tytöistä jotka on aina ilosellatuulella ettei vaa ängsti ja näin, tapasin ite viime kesänä yhen tytön joka on tosi ihana ja hyväntuulinen ja söpökin vielä, ja oon ollu siitä asti ihastunu :) ja kun pari päivää sit olin yksin kaupungilla nii sit se tuli mulle et ootsä yksin ja mä et joo ni se sano et tuu munkaa chillaa ja sit oltii koko päivä yhessä ♥ :)ja muodollakin on loppujenlopuksi aika iso merkitys myöntäkää itsekkin.. ettei kuitenkaa 15v ja kauhee pyykkilauta :)

JokuRandom(:

Ite tykkään reippaista, söpöistä/näteistä ja alotekykyisistä epäaroista tytöistä <3
Tietty hyvä perse on aina plussaa ja se tulee aina ekana katottua mut en alkais kenenkää synkkistelijän kaa seukkaamaan

Vastaa aiheeseen: POJAT TÄNNE HETI NYT KIITOOS :) !

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top