Siirry sisältöön
Sun (lempinimi)

En yhtään tiiä miten te ajattelette meistä (tytöistä, jos ette oo muuseksuaaleja) ja mua ärsyttää et teillä on periaatteessa eka vuoro ni miten te sen aloitatte? Millaisista tytöistä tykkäätte, pitääks sen olla kaunis, teijän kaa, rempsee, kovis, siis häh??

Juuhh

Oon siis tyttö ja oon miettiny iha samaa🤣POJAT VASTATKAA PLZZZ🥺🥺

J.S

Oon poika ja ite tykkään kyl niinku semmosist mukavista ja rennoista tytöistä. Mulle ulkonäöllä ei oo niin suurta merkitystä.

Error

Nykyään (poikia) kiinnostaa pelit ei enää tytöt…ja jos kiinnostaa niin kaikki on (luonnottomia meikkikasoja).Minä aion aikuisena olla sinkku.
(KOMMENTOINTI KIELLETTY)
Meen kohta pelaamaan:)

Call of war champion

Mä tykkään susta jos pelaat call of war peliä.Peleistä me tykätään:)

Juuhh

Eli siis jos me pelataan niitä pelei mitä te pelaatte ni me saadaan sillon jätkii?? OkheixD

Minä vaan

Moi palstan aloittaja. Halusit tietää millaisista tytöistä me pojat tykkäämme.(Tuntuu et mä olen taas täällä keskustelupalstalla.) Jos multa nyt kysyy niin tytön täytyy olla luotettava, kiva ja tykätä edes jonkin verran samoista asioista kuin minä. Esim. Musiikista.

En kuitenkaan ole mikään ammattilainen tässä. Mulla ei ikinä ole ollut tyttöystävää. Olen 11-vuotias poika.

Heippa! Toivottavasti mun teksti auttoi edes vähän.
PS: Ja se tytön kauneus ei kuitenkaan ole mikään pääasia. Pääasia on luonne.

Boss

Wassup

Error

Juuh oikein hoksattu👍. Pojat tykkää pelata hirveesti ja me luodaan kaveri suhteita peleissä niinpä meillä on paljon pelikavereita… Ihan helposti peleissä voi tavata poika pelaajia:)…………. se olis varmaan aika lähteä tästä suorilta pelaamaan😂

Among us fani

Pelatkaa among ussia:)))

Call of war champiin

Minä rakastan sitä joka pelaa call of waria❤️

Äijä

Mukava, rehellinen, ystävällinen ja iloinen.

Ei mitään pissistä tartte esittää.

Poika :)

Riippuu varmasti henkilöstä mitä kukakin ajattelee, mutta jos kysytään minulta niin minä aattelen että tytöt on on ihmeellisiä ja kauniita olentoja, henkisesti super vahvoja, vahvempia kuin he edes itse tietää olevansa, mystisiä ja lahjakkaita. En itse samaistu tähän ”pojilla on periaatteessa eka vuoro”, kun olen sen verran ujo etten osaa tehdä aloitetta. Ehkä sen takia erityisesti tykkäänkin sellaisista tytöistä jotka kyseenalaistaa normeja ja uskaltaa olla omia itsejään, suuresti rakastavia, sellaisia jotka on ei-manipuloivalla tavalla tilanteen ”uhkaavampi” osapuoli :s Olen myös ehkä keskivertomiestä lyhyempi, ja jos minulla olisi tyttöystävä niin todennäköisesti näky olisi tämä: se ”nössö” herkkis, ujo mies (minä) ja tyttöystävä todennäköisesti on se sankari joka kantaa minut turvaan käsivarsillaan XD Minun mielestä ulkonäöllä, etnisyydellä jne. ei ole mitään väliä, kunhan on samankaltainen suhtautuminen elämään: Haluaa kaikille hyvää, suhtautuu kaikkeen uteliaisuudella eikä tuomitse muita, rehellinen ja rohkea oma itsensä, pystyy puhumaan kaikesta ja on aina valmis oppimaan uutta♥

Reikäleipä

Moi,

Mun oma ”maku” tyttöihin on aika laaja. Itselläni ei ole varsinaisia kriiteerejä, mutta on joitakin asioita, joihin kiinnitän huomiota:

Terveys
– Jos tyttö on niin mieleltään tai kehostaan epäterve, niin luultavasti en pysty ihastumaan tähän kovin helposti. Liikalihavuus (pieni pyöreys ei haittaa, mutta joillakin se menee överiksi), epähygieenisyys ja manipuloiva persoona ovat asioita, jotka ajavat minut pois heidän luotaan.

Pää
– Hieman outo huomion kohde, mutta tukka, silmälasit ja naaman muoto saattavat välillä kiinnittää huomioni.

Syvällinen
– Jos tytön persoona ei ole hänen ulkonäköään syvempi, asia on ohi. Minulle on tärkeää, että henkilö, josta tykkään ja jonka kanssa vietän aikaa, pystyy käsittelemään syvällisiä ideoista ja jakamaan niitä kanssani.

Vastaa aiheeseen: Pojat tänne

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top