Siirry sisältöön
Joku tyyppi :)

Joo, siis ajattelin nyt pojilt kysyy et jos he sanovat tytölle et ”tykkään susta” tai ”rakastan sua” niin tarkotatteko te sitä ihan oikeasti??

Mietityttää vähän..

Phoenixx

No se vähän riippuu pojasta mutta itte ainaki meinaan jos sanon.

joku poika 16w

no vähän vaikee sanoo muiden poikien kannalta mut yleensä me pojat tarkotetaan jos sanotaan et tykätään tytöstä. Jotkut ny joskus saattaa tehä vähä vitsiä tän asian kaa mut periaatteessa ton vitsin kyl huomaa. Jos puhun omalta kannaltani nii kun sanon et pidän jostakin nii silloin myös pidän hänestä enkä vitsaile :)

mää

Kyllä mie ainaskin tarkoitan!

Tiku98

Ite ainaki jos sanon niin sitä myös tarkotan se menettää merkityksen jos sitä kokoaja hokee

joku random??

Khyl mää sitä tarkotan jos niin sanon mut esim jos oon luokas kertoisin sen niin et kirjottaisin paperi lapulle sen ja antaisin mut jos olisin vaik välkäl se kävelis vastaan niin sitten sanoisin mää rakastan sua sillee vähän kierrellen kertoisin nopeesti tunteistani ja halaisin illalla lähettäisin jotain viestii kännykällä.

Poika -99

Itse en ainakaan tollasta sano, ellen tarkota. Sen takia varmaan olen sanonukkin sen vaan kerran elämässäni.

Poju

Kyllä. Välissä se on sellasta että ei saa katsetta irti ja välis vaan vaikka ”rakastumisella” tarkoitetaan hetken ihastusta.

Poju

Vielä pieni lisäys: silloin kun sanoo rakastan sinua silloin tarkoittaa harvoin sitä muutenkin sanoo

Poiska Pohjanmaalta…

Ite ainaki tarkotan, koska sen sanominenki tuottaa vaikeuksia (ku meillä pojilla on nää isot egot, jotka saattaa murentua tollasesta). Ja kyllä pojillaki riittää tunteellisuutta ja romantiikantajua sen verran että ei yleensä vitsailla tollasella.

Vastaa aiheeseen: Pojat, tarkotatteko sitä oikeesti??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top