Siirry sisältöön
14w tytteli🪩

Voitteks pojat kertoo kumpi on oikeesti teille tärkeempi ulkonäkö vai luonne/persoonallisuus kumppanissa tai kun ”valitsette” kumppania. Kumpaan kiinnitätte ihan ekana huomion? Kumpi on tärkeempi? Miksi?

🗿

Vähän molempiin.
Jos on mukava luonne mutta huono ulkonäkö voidaan olla kavereita.
Jos on hyvä ulkonäkö ja hyvä luonne niin oon varmaan ihastunut siihen.
Jos hyvä ulkonäkö mutta huono luonne, en luultavasti tykkää siitä.

Tldr: molempiin kiinnitän huomiota

Konkelo

No ensinhän se ulkonäkö huomion kiinnittää (ellei olla netis), sitä ei voi kiistää, vaikka haluaisikin. Mutta ei pelkällä ulkonäöllä pääse pitkälle. Kyllä luonne lopulta sen ratkasee. Eli sanoisin et luonteella on mulle selkeesti enemmän painoarvoa.

Tietäjä ツ

Tietenkin aluks ulkonäköön mutta jos tyllerö osottautuukin iha [osa tekstistä poistettu] ni ei ehkä sit huvita ruveta suhteeseen. Ite just hiljattain tutustuin snäpissä yhteen tyttöön joka vaikuttaa tosi ihanalta enkä ees iha tarkalleen tiiä milt se näyttää mut ku tiän suunnillee ni ei sil oo sillee välii enää ku on nii kivan olonen tyyppi kyseessä

Joku

Luonne on aina tärkeempi. Siis ulkonäköön kiinnittää eka huomion, koska sen näkee heti, toisin kuin luonteen, mutta miksi hitossa mä haluaisin tytön joka in hyvännäköinen mutta jonka kaa mä en viihdy?

14w tytteli🪩

Oikeesti kiitos vastauksista jo nyt!😝

Vastaa aiheeseen: Pojat//totuus!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top