Siirry sisältöön
Nimetön

12v tyttö joka meni kouluun vuotta aikaisemmin, eli in nyt seiskalla. Harrastaa jonkun instrumentin soittoa ja ratsastusta. Hyvä koulussa, haluaa hyvään kouluun. Koulussa saanut ”nörtin aseman”. Rakastaa videopelejä, fanittaa Star Warsia yms. Tyttö on lauta ja hieman alipainoinen. Itsetunto pikkusen hukassa ja kaipaa suhteelta pojan huomiota ja hellyyttä. Hengailee luokka-asteen epäsuosittujen kanssa ja on kiusaamisen uhri silloin tällöin.
Poika, deittailisitko tällaista tyttöä? Tämä tyttö on todella yksinäinen ja tahtoo tietää olisiko kukaan poika tällaisesta kiinnostunut.

JokuSeko16

Rehellisesti sanoen voisin vastata että kyllä, sellaista on melkeinpä etsittykin. Mutta haluan myös vähän tarkentaa asiaa. Eli olet 12v. ja 7. luokalla? Kysymykseen, voisiko kukaan olla kiinnostunut sinusta voi olla kyllä tai ei. Ja tämä siksi, että ainakin itse kun olin 12v./7. luokalla niin meikäläistä ei kiinnostanut tytöt pätkääkään. Tämän saman ajatuksen jakoi kaverit ja käytännössä kaikki kanssa oppilaat. Koska murrosikä etenee tytöillä nopeemmin, ei sinänsä ole outoa että asia tulee sun mieleen ennen poikia. Joten ei kannata ottaa turhaa hoppua asian kanssa. Mitään sen suurempia kauhutarinoita tai kaunisteluja sanomatta sulla tulee vielä olemaan melkoista vuoristorataa tulevat vuodet, jollonka hyvin usein maltti on valttia. Ei kannata kiirehtiä suhteeseen, varsinkaan itseään paljon vanhemman kanssa. Sulla on vielä paljon aikaa niille jutuille, ja AIVAN VARMASTI tulee olemaan niitä poikia jotka pitävät sinusta. Anna asioiden edetä omalla painollaan niin vältät isot möhläykset jotka jää ärsyttämään (itsellä ainakin kävi niin…). Tsemppiä ja jaksamista sulle :)

Vastaa aiheeseen: Pojat! Tykkäisittekö tällaisesta tytöstä:

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top