Siirry sisältöön
auttakaa

Mun kaveri oli yhden pojan kanssa vuosi sitten molemmat on 14 v ja minä myös , sitte se poika jätti mun kaverin koska ei halunnut seurustella koska sillä ei ollut aikaa . Sitten nytten kesällä se poika tekstas mulle ja soitteli päivittäin ja me juteltiin paljon yms . ja musta tuntu siltä että se on kiinnostunut musta ja mää olin siitä ja oon vieläki . Sitte yhes vaihees me vaa lopetettii se teksatilu yms ja nytku oon yrittäny tehä alotetta viesteis yms nii se on vaa ollu sillee et en kerkee alkaa reenit tai et jaa yms . Ja mä tykkään siitä iha hirveesti ja oon tykänny jo vuoden ajan . Mutta jos meillä joskus tulisi jotain niin mun kaveri varmaa suuttuisi mitä teen JA MITEN KERRON POJALLE ETTÄ TYKKÄÄN SIITÄ JA OON TYKÄNNY KAUAN ? kertokaa tarvin nyt apuu !

plääplää

Sinun ystäväsi ja tämän pojasta on jo yli vuosi! Siinä ajassa ystäväsi on jo varmasti ehtinyt toipua, joten sinuna en enää niin huolehtisi ystävästäsi. Mutta jos silti haluat tietää mitä hän ajattelee, kysy suoraan, mitä mieltä hän on hänen exästä/sinun ihastuksesta.

Pojilla voi olla sellaisia hetkiä, ettei ne jaksa tekstata samalla tyypille jatkuvasti ja saattaa vaihtaa tekstauksen kohdetta välissä(se ei silti meinaa, etteikö se välittäisi sinusta). Odota vain pari viikkoa, pian hän taas soittelee sinulle!

Ja jos olet valmis sanomaan hänelle sinun tunteista, menkään kahdestaan jonnekin sivummalle puhumaan ja sano mitä tunnet. Ole valmis siihen, ettei poika osaa valita sanojansa oikein – se voi olla yllätys hänellekin.

thatsit

Okei, sä olet siis kiinnostunu kaverisi exästä ja se susta, eikö?
Oon ite poika, mullakin paljon treeniä omassa harrastuksessa ja musta olis kiva saada jonkinlainen viesti (Kännykkä, Mese tms) ”Hei, oisko sul joskus aikaa jutella?” ja hymynaama perään :) Siitä sitten lähdet kehittämään juttua ja kerrot tämän asian (yritä vielä sopia tapaaminen livenä! Kyllä mä järkkäisin omia treenejäni siten, että kerkeisin tavata jonkun tytön :) ). Tää ei ehkä oo se ainoa oikea tapa päästä juttusille, mutta mietippä vaikka tätä keinoa ja lue toki muidenkin kirjoittamia juttuja täällä Nuorten Netissä, varmasti niistä on apua.

Kannattaa kuitenkin jutella sun kaverisi kanssa ennen kuin teet mitään. Onhan se poika hänen exä. Voi olla, että joudut tekemään valinnan kaverisi ja sen pojan välillä.

Tsemppiä kuitenkin !

Vastaa aiheeseen: pojat vastatkaa ja tytötki saa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top