Siirry sisältöön
apuvatarvitseva

Moi, mä tässä ihmettelen että onko mielestänne epämiellyttävää jos tytöllä on säärikarvat??? Jos ne ei siis oo ajettu? Vai kiinitättekö mitään huomiota asiaan?? Pikaisia vastauksia kiitos :)

voi että

No todellakin!
En iki päivänä harkitsisi tyttöä edes kaveriksi..jolla olisi säärikarvat…ei ei tytöillä…
x)

minä

Ei haittaa jos on vähän,mutta jos on semmoset hirveet ni sit ei oo kiva XDDDDD ebin ES ON PARAS XDDDD

Nimetön

itse olen kyllä tyttö mutta ajattelin heittää naisen näkökulmasta kommentin :)Osa kavereistani on tarkkoja kaiken karvoituksen suhteen esim, sääret ja kulmat o pakko sheivata tietyn ajan kuluttua jne ja sitte on taas niitä jotka keskittyvät vain yhteen alueeseen esim kainaloihin :)

itse en ajele muuta kuin kainaloni mutta tähänkin on syy:ihokarvani ovat värittömät ja sileät, eivätkä tunnu tai näy juuri laisinkaan :)

sain ylä -asteella nipotusta toisilta tytöiltä, mutta en jaksanut välittää, joten enpä ole ajanut ikinä sääriäni + ei nykyistä/edellisiä seurustelu kumppaneita ole asia haitannut :)

Mutta jos haluat ajaa sääresi niin sitä vaan, ja jos sinulla on tosiaan tummat/runsaat säärikarvat niin sitten ainakin kannattaa ajaa ja, jos olisin poika niin minua tuskin haittaisi pieni/vaalea karvoitus :)

Eräs poika

No siis… Jos ollaan menossa kaveripohjalla niin minulle (henkilökohtaisesti) on tasan yksi lysti vaikka tyttö näyttäisi rumemmalta kuin yksikään peikko koko maailmankaikkeudessa ja vaikka hänen puunrungon paksuiset ulosteenväriset jalkansa olisivat karvaisemmat kuin apinalla…. Ehkä vähän liioiteltu esimerkki, mutta kuitenkin.

Jos sitten mennään ihan vakavan (tai ei-niin-vakavan) parisuhteen puolelle, niin siitä että sääressä sattuu olemaan vähän karvaa en ottaisi erityisen suurta herneen palkoa nenääni. En nimittäin itsekään jaksa pitää omaa ruumistani tip-top kunnossa. Yhdellekkään maskuliinisista tuttavistakaan se ei tuottaisi päänvaivaa, mikäli heidän tyttöystävänsä jalka sattuu olemaan sheivaamaton.
Eli ei. Ainakaan minun suuri posseni ei siihen huomiota kiinnitä.
Ellei tuntemasi uroshenkilöstö ole erityisen fruittarimaista tai muuten ulkonäkö-keskeisiä. Sehän on kuitenkin jokaisen oma mielipide kysymys. Suurimmalle osalle ei ainakaan mielestäni aiheuta päänvaivaa.

Somebody who dosend care

On täysin luonnollista, että ihmisillä, niin miehillä, naisilla, tytöillä ja pojilla on karvoitusta, mutta jos valkkaa kaverin ulkonäön perusteella nii siitä vaa. Itse henkilökohtaisesti en valitse. Joten ole rohkea ja ole oma itsesi, tai tee miten haluut.

Vastaa aiheeseen: POJAT VASTATKAA!!!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top