Siirry sisältöön
ihastunut

Elikkä siis pojat , jos tietäisitte , että muutamaa vuotta nuorempi tyttö tykkäisisi teistä . Mitä te tekisitte ? Mikä olisi reaktionne ? Sanoisitteko hänelle jotain ? Alkaisitteko välttelmään häntä ? Alkaisitteko esittämään , että tykkäätte hänestä , jotta saisitte hyvät naurut kaveripiirissä ?

huoh…

NO TOI ”Alkaisitteko esittämään , että tykkäätte hänestä , jotta saisitte hyvät naurut kaveripiirissä ?” AINAKI ON EHKÄ IDIOOTEIN IDEA _KOSKAAN_…?!

Amatööri psykologi/parisuhdeterapeutti/terapeutti/parisuhdeneuvoja

”Mitä te tekisitte”… On erittäin monta erilaista ihmistä… Voisin kertoa suoran vastauksen sillä jos saisin tietää minkä tyyppinen henkilö on kyseessä. Tunteellinen, itsepäinen, itsenäinen ym. Se todellakin merkkaa paljon.

Mitä minä tekisin? Riippuu vaikka mistä… Itse olen tunteellinen, ja minulla on vahva mieli. Ehkä ”friikin” vahva, miten sen ottaa.
Niin, mitä minä tekisin, varmaankin ottaisin enemmän selkoa tytöstä, minkälainen hän on, mistä hän pitää ymsymsyms… Ja varmaankin koittaisin olla hänen kanssaan mahdollisimman paljon kahdestaan.

Ja miksi kysyt, mietitkö onko joku tietoinen että olisit häneen ihastunut, ja haluat selvittää sen? Lisää tietoa miten edetä hänen mielimällä tavallaan? Tosin eihän sillä väliä ole.

– John, 17.

joku random??

Siis jos en siitä paljoo välittäis saattaisin koulun välkäl sanoo sen sille ja sitten ehkä antaa sille jonkun pikkujutun mut en mitään sen kummenpaa.

Poju

Reaktio olisi erektio ehkä kertoisin tunteeni hänelle mahdollisimman positiivisesti :-D

mylittlelife

Itse pitäisisin sen ihan omana tietonani ajattelin et elämän tarkotus on ilahduttaa muita otin sen tänään käytäntöön ehkä halaisisin sitä et se olis ”taivaissa” ei muuta enkä rupeis vältteleen sitä.

Nimetön

En välttelisi se on naurettavaa.
Hyvät naurut kaveripiirissä on tosi lapsellista.
Reaktio voisi olla yllättynyt.
En tiedä sanoisinko mitään

Vastaa aiheeseen: Pojat , vastauksia !!!!!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top