Siirry sisältöön
Katja

Mulla on kysymys pojille. Ite oon tyttö 14v ja vähän päälle, nii toivoisin vastauksia suunnillee sen ikäsiltä pojilta ja ei tietenkää haittaa jos muiltaki tulee.
Eli, mitä pojat tahtoo tytöiltä? Haluaako ne seurustella, vai haluuko ne jotai vaan pientä juttuu? Haluuko ne olla vaan kavereita? Onko ne valmiita kismailee yms? Ja missä iässä?
Haluisin tietää, koska en tiiä yhtään mitään poikien ajatusmaailmasta.
Kiitti jo etukäteen vastauksista! Olis ihanaa, jos joku kertois jotai näistä asioista.. =)

Katja

Sami

Se riippuu aika paljon pojasta. Jotku haluavat vai seksiä ja yms. itse olin ennen sellainen mutta sit tajusin että siitä ei ole mitään hyötyä. ja se on varmaan silloin kun pojilla alkaa murrosikä nnin hormonit hyrrää aika paljo. Omasta kokemuksesta. Asioista kannattaaa puhua pojan kanssa sit ja kun saan poikkiksen. mutta niin se riippuu aivan ihmisestä en voi mennä yleistämään kuka on millainenkin.

Kata-97

Oon ite pohtinu ihan samaa. En vaan oo vielä päässyt perille siitä onko ne pojat joitten kanssa katseita tulee vaihdettua liian nuorii ajattelemaan tyttöi vai liian kohteliaita tuodakseen ajatuksiaan esille koulussa, ym. julkisilla paikolla.

p.s. Mahtava nimimerkki, outoa törmätä siihen netissä, kun nykyisin irl:ssä törmää kaimaansa joka päivä.

make_98

pinpiä me haludaa :–DDDD

hotttt or notttt

niinpä, mitä pojat haluu? Ite oon 13 vuotias tyttö, oon useiden mielestä ihan nätti naapurintyttö, jolla on rintavarstus(:D), mut sit joku vähänki osottaa kiinnostusta niin kaikki rupee ihmettelee et miten voin olla kaksmielinen… haluutteko pojat vaan ulkonäköö vaikka luonne ois iha hirvee? voisitteko olla lautojen kanssa?

esjonne

oled aivan oikeassa make ;D

Katja

Kiiitos tosta vastauksesta!
Ja kata-97 kiva kuulla et en oo ainut joka miettii :) Nii mulla on ihan sama juttu niiden katseiden kans.
Ja kun en yhtään tiiä ollaanko samalla aallonpituudella niitten kaa:D
Toi nimimerkki juttu oli kyl hyvä sattuma! :D

O.H. 14v

No minä ainaki etin enempi seuraa kun seksiä. Esimerkiks juttelen ihmisten kans iha mielelläni, enkä ol mihinkä avoimee seksisuhteesee vie pitkää aikaa. Ja jos mietit mitä etitää tytös ittessää, mää katon aina huumorintajua ja älyä ensi. Eikä tarkota et oon semmone joka kattoo vaa jotakuta ketä auttaa läksyjenteos, koulus pärjää kyl. Etin enemmäki älyä sen takia et saa veroistaan keskusteuseuraa. Ja mul plussaa on jos tyttö osaa tanssia, se on ainaki mun mielest hyvää ajanvietet. Toivon mukkaa autoin!

Poika15v

Itse haluaisin jo totista seurustelusuhdetta.. Ulkonäkö ja luonne on tärkeitä.

maitomies

Terve! olen poika 14v täytän kesäl 15 ja ite haluisin jonkun tyttöystävän, joskus se sitte löytyy kait :D kun kuka tämmöstä möhömahaa haluis :D :D mut joo, ite ainakin haluan että tyttö on ystävällinen, läheisyyden haluinen,rauhallinen mut joskus innostuva, ja silleen ja ois kiva jos sillä ois semmoset medium tissit ja hyv perse, ei saa olla läski, mut ite tykkään kivoista rauhallisista ystävällisistä läheisyyden-hakuisista, eik sais olla mikään mykkä.

Katja

Oiih ette uskokkaan mite paljo noi autto!! :):) ;)

Vastaa aiheeseen: Pojille: =)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top