Siirry sisältöön
Nimetön

Tuli tässä vaan mieleen, kun olin toissapäivänä poikaystäväni luona, ja se mm. kosketteli mun rintoja,ja tuntu että se sai siitä kauheesti jotain kiksejä, niin että miltä se teistä pojista tuntuu? Saako sitä tosissaan jotain kiksejä?:D

aahaa

Itestä on kiva puristella tyttöystävän tissejä :D mutta seon yksilöllistä,monesti tytöt ei välttämättä tykkää sellaisesta mutta yleensä kun suhde etenee jne niin molemmat tykkää siitä jne ;)

poika 14v

No en tiiä, mul o sen verran päähän pinttyny häveliäisyys, ettei ny iha nopeesti tulis mieleekä ruvet semmost tekeen… Toki sitte ku o pitempään seurustellu, jos ny alan asii ajatteleen, uskon et kyl se pojast aika kiihottavalta voi tuntua.

ihanaa

Se vaan on niin ihanaa ku ne rinat on niin pehmeet ja hyvän tuntuset :) niin niitä on kiva kokeilla et milt ne tuntuu :) ja sit jos tyttö antaa imeä nänniä nii se on kans kivaa. kerran oon päässy tekee molemmat mut haluasin uudestaaan, mut ei oo ketään tyttökaeria joka suostus oon kysyny parilta jotka tiiän ja eivät oo antanu tehä niin ois niin kiva jos joku antas

17v jätkä

Totta kai pojat innostuu siitä. Ihminen luonnostaan on kiinnostunut tabuista (=kielletyistä asioista, esim. tupakka, seksi jne) ja rintojen hyväily on kiinnostuksen osoittamista, kuten vaikka suuteleminen (vaikkakin eri tasoista :P). Eikä rintojen hyväily fyysisesti ole tytöille merkittävämpi asia kuin tavallinen hieronta koska ne ovat teille niin tuttu asia. Esim.jos olisit todekka rikas, tonnin saaminen ei tuntuis missään.

peace & love

jos se ei tunnu tytöstä pahalta niin miksi ei? nuorta kundia joka ei olisi kiinnostunut rinnoista et tule löytämään. se on ihan normaalia ja kuuluu poikien seksuaaliseen kehitykseen. miksi et kysy poikaystävältäsi miltä se tuntuu? ei sinun tarvitse sitä täällä netissä ihmetellä. :)

Poika

Se on ihanaa nuolla tissejä ja imeä nännejä!!!!

jani96

kyl siit saa kivoi kiksei. ja jos tyttö tykkää ni jotkut vaa innostuu ;) koska jotkut tytöt tykkää siitä ni se vaan innostaa poikii jatkamaan ja kuten tuol luki et pojat on kiinnostuneit tabuista ni se on pojillecyksi tabu.

joku random??

Kyl kaikki siitä varmaa kiksejä saa ja se vaan tuntuu mukavslta kun saa kosketella ihastuksensa mitä tahansa paikkoja.

Vastaa aiheeseen: POJILLE!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top