Siirry sisältöön
bansku95

Juu tiiän et näit on täällä paljon mutta kelpaisko teille pojille?
Olen 16v 158cm pitkä ja painan 52kiloa. Mulla on mustat vhä olkapäitten yli olevat hiukset. Kuuntelen mielelläni 80’s heviä. Soitan bassoa ja harrastan ratsastusta. En polta tai juo alkoholia. Pukeudun musiikkimakuni tyylisesti. Luonteeltani olen mukava, kiltti, hiukan ujohko, välillä kiivas.. en hakeudu porukan keskipisteeksi, tai hae muutenkaan huomiota.Elikkä kelpaisko?? :]]

joo ikä eroo oli 1v sä olisi vanhempi

nyt kun kysyit niin juu miks ei ikä ero ei haittaisi jos rakastais

ama

sori en oo poika mut painan saman verran ku sä ja pituutta on 172cm ja oon ihan normaalipainonen, eli tota onks sul pari ylimäärästä kiloo? ei välttämättä ees oo, mut haluun tietää ku ollaa samanpainosii! ja kelpaisit mulle jos oisin poika:DD

fgh

edelliselle^ ei välttämättä oo ylipainoo:) itte oon melko samoissa mitoissa sun kans, 173 pitkä ja 51kg painoo ja oon suhteellisen normi ainaki omasta mielestä.
Mun yks luokkakaveri painaa mua muutaman kilon enemmän mut on pituudeltaa paljo lyhempi, jotain vajaa 160cm ja seki näyttää iha hoikalta jne. :) Kai se sitten on luustosta kiinni tai sit siitä mihin sitä rasvaa kertyy, osallahan mennee esim. jalkoihin tai takapuolee josta se ei pienissä määrin ees näy yhtä paljo ku esimerkiks mahassa pömppis:)

hevari96

kyllä kelpaisit. oon poika jolla vaalee heviletti. oon 156cm pitkä, luonteeltani ehkä vähän ujo ja kuuntelen 80-luvun heviä ja rockia, mm. Metallicaa ja muuta semmosta enkä polta tai juo. harmi vaan että oon vuoden nuorempi. mut kiva kun sain tietää että on tyttöjä jotka kuuntelee heviä, kun niitä ei paljon ole. :)

Poika94

Kyllä kelpaisi.

Itse olen samanlainen mutta poika xD.

(183cm ja 67kg)

Vastaa aiheeseen: Pojille, et kelpaako?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top