Siirry sisältöön
heppatyttö -98

Siis kun mulle tulee ain sellane olo, et kaikki pojat vihaa hevosia, haukkuu metukaks ja sellasta.. Eiks kukaan tykkää heppatytöistä? Must tuntuu, et mul ei oo mahiksii keneenkään, ku ratsastan… Oon ihastunu yhtee poikaa, ja se sanoo aina tavallaa kiusaks jotai paskaa hevosista, ja heppatytöistä :( Eiks kukaa arvosta meitä?! en myöskää poikien takii haluu lopettaa ratsastusta, koska rakastan hevosia..:(

15v poika

Riippuu pojasta mut ei ainakaa mun mielestä hevosissa tai heppatytöissä oo mtn vikaa :)

poika98

ite oon kuses heppatyttöön mut silti iha leikilläni aina sanon metukasta yms.

heppapoika :)

itellä on sama ongelma ( oon poika) mullekki aina jaksetaan toitottaa siitä et hevoset on ruokaa ei leulja yms yms ja meijjän perhees on aina ollu hevosia et tiiän tunteen ja mulla ei siis todellakaan oo mitään heppatyttöjä vastaan :)

Nimetön

Mua kans ärsyttää, kun luokkalaiset pojat jauhaa jatkuvasti sellast ”mmmmmm metukka on hyvää, hevoset on ruokaa…” kamaa, koittais vaa itte mennä sinne hevosen selkää :DDD

Miks meijän koulus ei oo heppapoikii??? :(

Poik95

Sitä tapahtuu vain sen takia kun tytöt siitä suuttuu se on joittenkin poikien mielestä kivaa, itekkin tein sitä joskus nyt oon sitte vähän vanhempana ymmärtäny että ei niitä tyttöjä kiusaamalla saada :D kyllä me poijat tajutaan että hevoset on kivoja otuksia siinä missä mikä tahansa muutkin ja ratsastus on vaikeaa.
Sitä paitsi heppa tytöillä on tulpasti enemmän asennetta kuin muilla, hyvä takapuoli ja ryhti ;)

Nimetön

Ihana kuulla, et on olemas positiivisiiki poikii hevosii kohtaa, ja hepoapoikii pitäis sada lisää kodka niitä arvostetaan, ja ne on aika sulosii ;))

Nimetön

Minua se ei haittaa yhtään!

Nimetön

Heppatyttöjä vastaan ei oo mitään, hevoset on parasta pannulla paistettuna

14v

Mä oon 14 v. Tyttö ja harrastan rattsastust ja mul on poika ystävä.jos se poika oikeest välittää sust ni ei se välitä mitä harrastat .:)

Ratsutyttö…

Olen suht nätti, olen pisamakasvoinen ja blonditukkainen, mutta ketään poika ei huolisi minua hevosharrastuksen takia… Mielestäni hevoset ovat hyviä myös ruokalautasella, olen outo hevoshulluksi, luen Weediä ja Hopeanuolta, rakastan myöskin susia♥ Olemme kahden kaverini kanssa koko koulun ainoat hevostytöt :( Meitä kiusataan hevosten takia… en halua lopettaa harrastustani poikien takia, meidän koulussa on vain 2 tai 3 mieleistäni poikaa… Ps. Ratsastajilla on todellakin hyvä ryhti ja kiva perse, vaikkakin pohkeisiin ja reisiin kertyy joskus inhottavan paljon lihasta… Noh, pojat, jos haluatte kasvattaa jalkojenne lihaksia, ryhtykää ratsastajiksi! x)

14

Sama meiän luokal. Joka poika jostain välistä aina huutaa jtn paskaa hevosista ku joku sattuu sananhevonen sanomaan… ite ratsastan ja rakastan sitä vaikka muut sanois mitä! Hei ihmiset jos haluatte ni voitteko tulla kikkaa mulle. Ois kiva puhuu jollekki joka ymmärtää.

Oon siis tyttö [osa tekstistä poistettu] :)) KIITOS!

Hevos hullu

Ratsastus ei ole vain tytöile huom olen tyttö.aloitan kohta ratsastuksen [osa tekstistä poistettu],ois se ihan kiva jos pojatkin kiinoistuis siitä harrastuksessesta.

Mutta meijän luokkalaiset pojat ei hauku meitä hevos hulluja,meillä on vain kaks poikaa.

Meijän luokkalaisella on oma hevonen

Suosittelen ratsastusta,se on hauskaa

Enkeksinymitää

Tiedän olen täällä melkein kahdeksan vuotta jälkeenpäin mutta siis mitä..kröhöm.. hittoa?!?! ”pojille” miksi!? Eikö tytöt (tai muut) teidän mielestä voi tykätä tytöistä?!?

Kanapelle

Oon sitä mieltä, et monet pojat eivät siedä maatilojen ja hevosten hajusta. Ne pilkaa, koska ne luulee iteks olevan hauskaa. Ne todennäköisesti jatkaa pilkkaamista, jos muu nauraa sille.

Varmaan pidän hevosista, jospa mulla ei ois hajuaisti. Pidän heppatytöistä😊

Vastaa aiheeseen: POJILLE! heppatytöt.. :(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top