Siirry sisältöön
Tyttö96

Oon 96 syntyny tyttö Keski-Suomest ja mua häiritsee se et kukaan poika ei oo ikinä kiinnostunu musta. Oon ollu rohkee ja tehnyt useita aloitteita, mut vastaus on aina kuulunut: ”Ei kiinnosta, oot vi**tun ruma!”.
Mulla on lyhyt ruskee tukka, silmälasit, turkoosit silmät, oon jotain 145-151 cm pitkä ja painan noin 50 kg. En oo kropasta läski ja kuppikoko oli 70 jotain :D… Mitä siis pitäs tehä asialle? Vaikutanko yhtään kivalta/kauniilta?

PS. Harrastan kirjoittamista ja teatteria ja olen seurustellut vain kerran.

jepe96

oon itse 96 syntyny asun oulussa et mielestäni kuulosta mitenkää hirveeltä (ja kuppikoolla ei mun mielest oo mitään välii) mä oon ite iha vapaa oon vähä lyhyehkö ite verrattuna muihin meijän luokkalaisiin ne pojat jotka on sanonu noin on ollu melkosia idiootteja eikä oo tajunnu et tytöille ei saa sanoo noin !

Jaa

Ei ulkomuodolla oo välii vaan se millanen ihminen sä ite oot… Sano muut mitä sano mut ulkomuodolla ei oo mitään välii. Mut ei oo muiden ongelma et kaikki kattoo vaan ulkomuotoo

juu u

samaa mieltä et ei kannata mennä kenenkään päätä aukomaan

jani 96

no ne on vähän ppihalla (onhan sellainen sanontakin kuin et pojat tulee tyttöi 2vee jäljes) tytöt on herkkiä niinku osa pojista varsinkin murros iässä ei sais sanoo noin rumasti

POIKA 15

ja mua kyllä kiinnostais. ei haittaa vaik oisit ruma mut jos ees oot vähän pervo niin ei muutkun vihille siitä! :D

jani 96

hyvä poika15 melkeen samanlainen olis hyv löyttää mulle

.

kasvata pitkät hiukset ja hoida niit hyvin

Mik5o

Ilman kuvaa on vaikee sanoo ootko kaunis vai ruma mutta mua ei naisissa kiinnosta niin paljoo ulkonäkö kuin luonne =)

Vastaa aiheeseen: Pojille kyssäri: (???) <3 Kiitos etukäteen!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top